Az anyakutya miért vette szaporán a levegőt? Hogyan tudnám felmelegíteni a levegőt a kutyaházban?
Azért vette szaporán a levegőt mert toló fájásai voltak illetve a szopás alatt is méhösszehúzódásai vannak. Valamint a szopás oxitocint termel..
Infra lámpával tudnál meleget csinálni. A kiskutyák nem tudják szabályozni a testhőmérsékletüket (250 W-os infralámpára, nem feltétlenül a kiskutyák melegen tartására szolgál (de erre is használható), elsődleges célja az ellést követő 48 órában a magzatvizet nyelt kiskutya tüdőgyulladásának megakadályozása. )Legalább az első 5 napban egy olyan minimum 25-27 fok az ami kellene nekik utána egy olyan 24 fok
Mi minősül állatkinzásnmak, ne essünk már túlzásokba. Régen hol ellettek a kutyák? ástak egy jó mély gödröt, és abban. A hosszúszőrű kutyák sem 30 fokos lakásban ellenek.
Kérdező. Érdemes jól kibélelni a kutyaházat (a szalma a legjobb), és valahogy egy infrát beszerkeszteni, ami fertőtlenit, és melegiti a babákat.
Igen a kóbor állatok kinn szülnek de tudod mekkora a halálozási arány náluk? Én találtam már almot ami szukástul kölyköstül megfagyott még 2 éve télen...
A farkasok is kinn szülnek egy lyukban és nem kutyaházban. A lyukban a föld beszívja a vért és a nyálkát a kutyaházban ezt a fapadló szívja be és elszaporodnak benne a baktériumok..
Én állatkínzásnak tartom azt amit a kérdező tesz...lenne lehetősége megkönnyíteni annak a szerencsétlen kutyának a helyzetét mégse teszi...kezdhette volna mondjuk a vemhesség alatti ivartalanítással..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!