Bolha nyakörv, vagy csepp a jobb? Melyiket vegyem meg, melyik jobb, illetve hatásosabb?
8 hetes tacskó kiskutyám van, voltam állatos boltba, de ott azt mondták nincsen akkora nyakörv ami a kutyusomnak kellene.
Cseppet lehet már 8 hetesen adni neki? Vagy keressek olyan kutyasampont ami jó neki?
Nem bolhás, állatorvos is látta és ő is mondta, hogy nem bolhás de inkább csak szeretném megelőzni. Hogy tudnám ezt megoldani?
Köszönöm a válaszokat!
25/L
Én nem is tudok olyan bolhanyakörvről, ami ilyen pici korában felrakható lenne...
A cseppeknél is van kritérium, x kg-nak kell lennie a kutyusnak, vagy x hetesnek..
Advantixnak nézz utána (spot-on), én nagyon elégedett vagyok vele. Ez bolha és kullancs ellen is jó!
Egyébként 8 hetes kutyára minek bolhairtó, ha nem bolhás? Kullancsveszélyes helyre úgyse viheted, míg nincsenek meg az oltásai, ha meg más, bolhás kutyákkal kerül kapcsolatba, akkor inkább azokat kezeld le, az veszélytelenebb. Majd ha nagyobb lesz, ráérsz tűnődni a problémán.
Egyébként én a Fronline-ra esküszöm, abból a spray (nem spot on) már egész kicsi kölyköknél is használható. Később meg a Fronltline spot-on nekünk teljesen jól bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!