Mit tudok csinálni? Van egy 5 éves fiú kutyusom az a baj vele, hogy amint ki van engedve rögtön lepisili a virágokat és egyéb növényeket. Mit tudok csinálni ez ellen?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 19:22
11/15 anonim válasza:
nálam is ezt csináltáka fiu kutyáim.minden virágcserépre rápisiltek.én azt csináltam,hoyg kevertem ecetes vizet és végiglocsoltam a növényket vele.az ecet szagát nem birják a kutyák,és a növénynek sem ártasz vele.
12/15 A kérdező kommentje:
csak azaz hogy nekünk ami ki van ültetve virágok azokat pisili le vagy egyéb növényeket de köszin a cserepes virágokat bekenem ecettel de a kuty=ának ettől nem lesz baja ugye?
2009. máj. 9. 20:15
13/15 anonim válasza:
A szomszédunknak is ez volt a problémája.
Ők úgy védekeztek, hogy a növények köré kis kerítést húztak raschell hálóból ez kb 60 cm magas.
A kutya így is odapisált, de a permet nem érte a növényeket.
De akkor meg újabb probléma merülhet fel: a kutya szétszedheti a kerítést.
A szomszéd kutya jól nevelt és neki eszébe se jutna ilyesmi :) .
14/15 A kérdező kommentje:
köszi csak az a baj hogy a növényeket nem éri így a fény
amugy azt az ecetesvizet kipróbálom
2009. máj. 10. 09:38
15/15 anonim válasza:
van ilyen kanriasztó spray...ha veszel egy nagyon nagyon picit fújj oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!