Kutyakiképzés. Hol kezdjem?
Van érzékem a kutyákhoz, tapasztalatom is, elméleti tudásom is, a saját kutyámat is bátran mutogatom, hogy bizony, házi nevelés. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg embernek tudnék segíteni az alapengedelmesség és az otthoni problémák terén. Nem tartom magam akkora sztárnak, hogy mindent egyedül akarjak megoldani, tudok segítséget kérni ha kell, beismerem, ha inkább egy komolyabb szaktekintélyhez kell fordulni valamivel, és tudok is ilyet ajánlani. Nagyon élvezem a kutyák tanítását, kiskorom óta érdekel a téma, és szeretnék fejlődni. Elvégeztem egy kutyakiképző tanfolyamot (nem vizsgáztam, nem találtam szükségesnek), ami nagyon hasznos volt, de sok-sok gyakorlati tapasztalat nélkül nem sokra megyek vele.
Amim nincs: referencia, autó. Ezek nélkül hogyan érdemes belevágni? (A "sehogy" választ nem fogadom el, ezt szeretném csinálni és kész ;))
Ez van, majd csak beindul valahogy :) Azért köszi :) Egyébként nincs problémám az utazgatással, félállásban dolgozom csak, úgyhogy időm van bőven, meg hát a környékünkön eleve hátránnyal indulok... Itt a hidegkúti kutyaiskola, elég olcsók, és nem rosszak. Nekem egy kicsit túl hagyományos, de tökéletesen megértem, ha valaki inkább oda viszi a kutyáját, minthogy egy vadidegen, épphogy érettségizett kinézetű (pedig de rég volt :D) kiscsaj kezébe adja.
Szóval ha arra a reptérre gondoltál, akkor az szerintem bukta; aki ott akar kezdeni valamit a kutyájával, az valószínű már rég beiratkozott a suliba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!