Barátnőmék hazautaznak pár napra, megkért, hogy vigyázzak a kutyájára, aki egy tacskó, nekem viszont van egy cicám? Hogy tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 12:54
1/4 anonim válasza:
Hát attól függ. Ha a tacskó még nem látott macskát, és nem szoktatták hozzá, akkor lesznek balhék, ha együtt tartjátok. Persze össze lehet szoktatni, de nem biztos, hogy pár napra érdemes. El lehetne valamelyiket zárni valahova, de az biztos, hogy a barátnőd helyében én tekintettel lettem volna a macskára, és mást kértem volna meg.
2/4 anonim válasza:
Először próbáld meg őket összehozni, lehet,hogy a tacsi barátságos lesz a cicához. Ha nem, akkor el kell őket különíteni(nem ketrecre gondoltam,hanem külön szobára). Vagy ha egy helységben épp csak megtűrik egymást,azért akkor is legyen mindig valaki,aki figyel rájuk,ne legyen semmi baj. Tényleg, azt nem írtad,h kertes házban laktok-e vagy panelban...illetve ha kertes,akkor gondolom a macska kinnt van tartva?
3/4 A kérdező kommentje:
lakásban lakunk,és másra nem tudja bízni,de én is arra gondoltam,hogy klön szoba,hátha úgy jó lenne...a cicám a nap legnagyobb részét úgyis átalussza:)
2009. máj. 9. 14:13
4/4 anonim válasza:
A macska éjszaka nem nagyon alszik, mivel ilyenkor szokott vadászni, de a kutya éjszaka alszik, ezért szerintem elég csak a kutyák bezárni, és a macska kint lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!