Miért pisil véreset a kan kutyusunk?
Hát ha nem a rák akkor a kullancs csinál még ilyen tünetet.
Sajnálom a kutyusod :(
Hogy tudják ezek a betegségek kiszámítani, hogy mindig hétvégén jönnek elő?
Keress egy vasárnap is nyitvatartó állatorvost. Babézia okoz ilyen tüneteket, de az előzmények ismeretében, lehet hogy nem működik a veséje. Mindkettő sürgős beavatkozást igényel.
Bocsánat, hogy ilyen elhamarkodottan írok, csak nagyon nagyon megijedtem. Azt olvastam, hogy felfázás is lehet, mert szinte a kövön alszik, pedig van saját nagy matraca pléddel. Öhm. Kullancs nem hiszem hogy lehet, mert ritkán van kint az udvaron, egész nap a házban van, így csak pisilni meg ki, mást nem. Aztán rögtön jön vissza.
Azért köszönöm a válaszokat! :)
A hidegtől nem fog senki véreset pisilni.
A "felfázást" is valamilyen baci vagy vírus jelenléte okozza. A véres vizelet pedig két ok miatt lehetséges: Vagy a veséje nem működik megfelelően, vagy a húgyúti rendszerben valahol szivárog a vér. A Te kutyusodnál ez lehet a valószínűbb a műtéte miatt. Én nem várnék hétfőig.
Köszönöm a válaszokat. :))
Már jobban van, nem pisil véreset, és többször fekszik a helyén. Szóval nagy valószínűséggel felfázott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!