Most fogta volna fel hogy a két állat akit a legjobban szerettet többé nincs?
Figyelt kérdés
vagy egy kb. 4 éves tacskó keverék kutyánk és mostanában egyre furább : leszokott a szobatisztaságról pedig rendszeresen kint van az udvaron, oknélkül ugat mikor bevan zárva mikor rengeteget van kint és most talált egy picuri rést ahol eddig is kitudot volna mászni az utcára eddig is de most kezdet csak el kimenni már nem lehet egyedül kinthagyni. és talán most fogta volna fel hogy többé nincs Süti és Pajti ?? vagy az zavarja h nem visszük olyan gyakran sétálni hanem kiengedjük inkább az udvarra??2011. nov. 11. 20:38
11/16 anonim válasza:
Nézd, ellenkezhetsz meg tiltakozhatsz, de ezek a dolgok összefüggnek. Ha nem hallgat rád a kutya, amikor azt mondod neki, hogy fejezze be az agresszívkedést, akkor nem te vagy a főnök, az összes többi probléma pedig általában visszavezethető erre. Kérdeztél, válaszoltam, ha nem tetszik, hagyd figyelmen kívül.
12/16 A kérdező kommentje:
akkor már régebben változott volna meg nem most
2011. nov. 12. 17:40
13/16 anonim válasza:
Jó, mondom, nem erőszak. Akkor simán csak csináljáktok meg a kerítést. A probléma okát ugyan nem szűnteti meg, de szökni biztos nem fog a kutya.
14/16 A kérdező kommentje:
húúú nem mondod hogy meg kell csinálni a keritést :O
képzeld folyamatban van
2011. nov. 12. 18:25
15/16 anonim válasza:
Bocs hogy ezt mondom de nem a kutyával van a gond hanem a gazdival!!! A Kutyák NEM törödnek a múltal sem a jövővel CSAK A JELENNEL, Próbáljatok meg a jelenben élni és talán nem csinálja azt engem fel szoktak kérni hogy rehabilitáljam a kutyákat és mindegyik nél sikerel jártam!!! :)
16/16 Csilla Julianna válasza:
Szerintem a társak elvesztése miatt változott meg, ez tuti. Akárhogy is tiltakoznak ez ellen egyesek, de láttam/hallottam erre példát. Viszont tényleg csak azzal tudod megváltoztatni, ha nagyon határozott vagy vele, nem engeded hogy azt csinálja ami nem jó, és ha jót csinál jutalmazod. És most sokkal - sokkal többet foglalkozol vele, mint eddig. Megpróbálod új dolgokra tanítani pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!