Van két pulim egy alomból valók. Az egyik szuka a másik kan, előfordulhat hogy tűzeléskor a kan fedezi be?
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 14:35
11/24 A kérdező kommentje:
Bele lehet zárni nyugi, meg ők értenek a kutyákhoz több fajtatiszta pulijuk volt már most is van kettő Rábaközi-Nemes kennelből valók.
2009. máj. 7. 16:03
12/24 anonim válasza:
Attól mert be lehet zárni még kaphat gennyes méhgyulladást és emlődaganatot. Előre sajnálom szegény kutyát:(
13/24 A kérdező kommentje:
Ha lehetne a kérdésre válaszolj ne okoskodj!
2009. máj. 7. 17:40
14/24 anonim válasza:
Én még mindig azt mondom ivartalaníts!
Egy az, hogy a pulinál már eleve nehéz felismerni a tüzelés jeleit.
A másik, nem egy kutyánál fordult elő, hogy a tüzelés semmi jelét nem mutatta és egy kan befedezte. Ez nálad simán előfordulhat!
15/24 anonim válasza:
Már válaszoltak a kérdésre te nagyokos!! Te ennyire lesz*rod ha a kutyának gennyes méhgyulladása, emlőrákja lesz vagy minden tüzelés után álvemhes lesz? Nem hiszem el hogy az emberek ennyire érzéketlenek. Szívtelen dög vagy!!!
16/24 anonim válasza:
A XXI. században miért hiszik még mindig azt az emberek,hogy az ivartalanítás káros? Mennyi év kell még, hogy mindenki megértse az ivartalanítás fontosságát?
17/24 anonim válasza:
Szerintem ez emberekből a minimális intelligencia hiányzik. Úgy vettem észre hogy az intelligensebb emberek megértik hogy ez fontos, a butábbak meg hevesen tiltakoznak. Nem érdekel ha ezzel megbántottam valakit, de ez így van.
18/24 anonim válasza:
Attól hogy valakinek milyen kennelből való a kutyája nem biztos hogy ért hozzájuk.
Senki nem bántani akar , MI itt mindig a kutya érdekeit nézzük és neki az ivartalanítás lenne a legjobb.
Ha nem tenyésztésre szánt kutya akkor miért ne lehetne ivartalanítani ? Neki és a leendő gazdinak is ez lenne a legjobb, persze ha szaporítani akarja akkor még jó hogy nem ivartalanítja , akkor nem lesznek kölykök,és nem lesz miből pénzt csináljon .
Sok embernek csak ennyi ér a kutya!!!!!!!!!!!!
19/24 A kérdező kommentje:
19:21 basz*d száj*ba a k*rva a*yádat te köcsög meg vagy áldva a méhgyulladásodtól te b*zi
2009. máj. 8. 15:36
20/24 A kérdező kommentje:
meg kibeszélt arrol hogy ha kell akkor nem ivartalanítom? Ha kell akkor ki lessz ivartalanítva b*zi fas*szopó genylá*a kö*csög b*zik mért nem a kérdésemre válaszoltok d*gevő fas*szfejek?
2009. máj. 8. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!