Baj ha a kutyám mentát evett?
Most vettem észre, hogy evett a mentámból egy nagyon kicsit!Ez baj?
Nem vagyok felelőtlen gazdi,csak kinti kutya és suliban voltam kenelbe meg nem szeretném zárni!De nagyon imádom a kutyumat és ilyenről,hogy mentát evett a kutyám dologról még nem hallottam már kerestem a googlben meg sok helyen,de nem találtam gondoltam inkább még most megkérdezem!
Szia!
Bár én sem hallottam még ilyet, de nagyon úgy gondlom, hogy nem baj. A menta amúgy is ehető, és gondolom nem falt fel egy egész kertnyit. :) Ne aggódj, csak a lehelete lett jobb.
Az biztos amikor hazajöttem minidg puszit ad meg én is neki és éreztem,hogy milyen jó lehetette van olyan mentás és szaladtam a mentáhozés láttam hogy egy pici elfogyott!Olyan mint apukámnak a fogkréme :D(ugyis fiú kutya) olyan mintha fogat mosott vola!De azért megnyugtató hallani hogy nem baj!
És köszönyjük a válaszodat !
Köszi Minenkinek!
Nem csak fű,pity pang meg menta van a kertünkbe meg fűzfa csresznefa meg barack fa de ezeket csak mindig lepisili!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!