Melyik kennelből érdemes drótszőrű magyar vizslát venni?
Szia! nekem is 2 magyar vizslám van. Én a maximum a tartásáról tudok mondani pár szót... Nagyon nagyon szeretetéhes és nagyon sok törődést igénylő kutyus. Imád a gazdival lenni. Ha kis korában nem tanítják meg neki mit szabad és mit nem akkor könnyen elindul rossz irányba, leszoktatni pedig nehezen lehet (nálunk a kislány nagyon ugrálós, és nem tudjuk leszoktatni, a kisfiú pedig a nyüszítéssel akar/na mindent kikönyörögni).
Csak még talán annyit, ha tudod tartsd bent, mert tényleg imád a gazdival lenni. Nálunk sajna nem lehetnek bent, de ők ketten vannak legalább nem unatkoznak. :) ha van kedved nézd meg őket:
www.dorcsi.eoldal.hu
Barátnőmnek innen van kettő is - az egyik drótos, a másik sima szőrű. Iszonyatosan jó kutyák. A "játszótéri fajtatiszták" a nyomukba se érnek jellemben. Ha magyar vizslát vennék valaha, csakis kennelből, vadászó szülőktől. A szaporítók annyira elcseszték ennek a jó kis munkakutyának a jellemét, tulajdonságait, hogy az rettenet.
A kennel linkje:
Szerintem Zöldmáli kennel!
Látogass el a honlapjukra! :-) www.zoldmali.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!