Lehet tőle valami baja?
Figyelt kérdés
Van egy kis keverék kutyusunk, tartunk háziállatokat [pl. nyúl, tyúk, csibe] és a takarmány miatt sok egér van, ezért irtani kell őket. Vettünk egérmérget olyat amit az egér megeszik és lelassul tőle, majd meghal. A kutya meglátta a lassú egeret és megfogta! Most avval játszik, de az egér már úgy látom nem él. Dobálja magának, baromkodik vele. De nem ette meg!!! Lehet tőle súlyos baja, meghalhat tőle a kutya? :( ÉN IRTÓZOM AZ EGEREKTŐL!2011. nov. 2. 14:45
1/9 anonim válasza:
Ha megeszi akkor igen. Vedd el tőle!!
2/9 anonim válasza:
Sztem gyorsan vedd el tőle mert meg halhat ha a méreg a szervezetébe jut a kutyusnak!
3/9 A kérdező kommentje:
De utálom az egeret! :( Futok tőle el, ha él ha nem!
2011. nov. 2. 14:55
4/9 anonim válasza:
Istenem ha nem akarsz puszta kézzel hozzányúlni húzz magadra kesztyűt vagy fogj egy zacskót de vedd már el tőle. Hahóó BELE IS HALHAT HA MEGESZI illetve bele is hal ha nem részesül a méreg lenyelése után k.rva gyorsan orvosi ellátásban...
5/9 A kérdező kommentje:
Jelzem! Nem vagyok hülye liba! Játékos kutya és már nem is játszik vele! Megunta és otthagyta!!!
2011. nov. 2. 15:04
6/9 A kérdező kommentje:
Nem fogtam meg semmivel sem! Seprű+lapát=kuka! Szóval kidobtam!
2011. nov. 2. 15:07
7/9 A kérdező kommentje:
És a kutya még mindig ugyan olyan életvidám! Amúgy azt nem értem, hogy egy egér kevés mérget evett meg, így kevés méreg jutott a szervezetébe! Kicsi az egér szervezete és ha a kutya megette volna, nagy a szervezete, nemlehet hogy nem lett volna semmi baja? Vagy ez már egy cseppnyitől is függ?
2011. nov. 2. 15:10
8/9 anonim válasza:
Nem lett volna súlyosabb baja tőle, de jobb a békesség.
9/9 A kérdező kommentje:
hát igen :) de idáig és továbbra is remélem nem lesz semmi baja
2011. nov. 3. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!