Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 hónapos amstaffnak főzött...

3 hónapos amstaffnak főzött kacsa szív, rizzsel?

Figyelt kérdés

Énszerintem semmivel se ártalmasabb mint a mostani kalap kaki tápok-konzervek.Szerintem nem élhet csak azokon,bár ezért sokan elítélnek.

Szerintetek?

2011. okt. 28. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nyers csontban nagyon sok a kálcium. A főzött csirkecsont pedig szilánkos, és a belekben elzáródásokat okozhat. Ezt sokan nem tudják. Én kutya enciklopédiában olvastam, és nagyon sok kutyás szakkönyvben.
2011. okt. 29. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nem hiszem, hogy egy kölyökkutyát csak és kizárólag prémium minőségű táppal lehetne felnevelni...ez tévedés. Természetesen nem árt, ha kap tápot is, de a kérdező leírta, hogy adna neki tápot.

Ha a táptól nem hízik a kutya, akkor tápot kell váltani. Lehet, hogy az egyik prémium minőségű táp az egyik kutyánál beválik, a másiknál nem.

Ha hasmenésre alkalmas a kutyád, akkor adj neki probiotikumot, ez segít a normális bélműködés kialakulásában. A Josera Kids tartalmaz probiotikumot, én is azt adom a kutyáimnak főtt, saját magam összeállított étel mellett.

Magyar vizslám van, 3 és fél hónapos, és 14 kiló. Nem kövér, nincs elhízlalva...nem most kezdtem a szakmát, nem kell az aggódás, hogy tönkremennek az izületei.

Táp mellé nyugodtan adhatsz főtt ételt a kutyának. Jön a tél, egy kutyának sem jó, hogy az izületek védelme érdekében sovány legyen. Izületvédőnek ajánlom a Synoflexet...szerintem ár-érték arányban egy nagyon jó táp.

Ha van rá lehetőséged, válts állatorvost, mert ha már egy ilyen alapproblémán, mint az etetés nem tudsz vele zöldágra vergődni, akkor mi lesz később?

Ahogy írtam az elején, etess változatosan. A főtt csont valóban veszélyesebb, mint a nyers, elsősorban a baromfik csövescsontja törik szilánkosan. Fogváltás után a csirke farhát az egyik legjobb húsfajta, de ha hozzájutsz marhahúshoz, azt is adhatsz neki. Adhatsz neki nyugodtan zöldségeket, gyümölcsöket, persze csak módjával, és ha szereti.

2011. okt. 29. 16:30
 13/15 anonim ***** válasza:
* a Synoflex természetesen nem táp, hanem izületvédő.
2011. okt. 29. 16:49
 14/15 A kérdező kommentje:

Mint írtam egy hetet végig FOSOTT,szóval ha azt nézi az ember akkor abban az időben csak fogyott nem hogy hízott,vagy tartotta volna a sÚlyát!Magyarán csoda,hogy most ennyire fel lehetett hizlalni.

Azért vajuk be sok lóvé van ebben a tápban és nem átlag magyarnak valóak.Mitől másabbak ezek a tápok mint nagyanyáinknál az ételmaradék,akkor is rohadt sokáig éltek a kutyák.Nemhinném,hogy táptól nőne az életkora.

Idén még lakásba lesz mert kicsi,téltől ezért nem féltem.

2011. okt. 29. 19:43
 15/15 compactegon ***** válasza:
nyilván ki kell tapasztalni, melyik táp a jó neki...de ha eleve úgy állsz hozzá, hogy szar, meg hogy (szerinted) felesleges, akkor úgysincs miről beszélni. lehet, hogy egy része parasztvakítás a prémium tápoknak, de igenis nagyon szépen fel lehet nevelni vele egy kutyát. majd ha két éves lesz összehasonlítjuk pár prémium táppal etetett amstaffal, és valószínűleg meglátnád a különbséget...
2011. okt. 30. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!