Whippet megfelelne nekünk? (lent)
Figyelt kérdés
Panellakásban élünk,napi szinten 5-6 órát mozogna a kutya(futás,biciklizés,úszás stb.)heti 3-szor kutyasuli,hétvégente kiállítások.Sosem lenne egyedül mert valaki mindig itthon van.Van egy 3 éves unokahúgom,imádja a kutyákat tudja hogyan kell velük bánni volt kutyánk csak Ő sajnos meghalt 2 évesen de a családban több kutya van és védelmezik elég erősen a kislányt,szóval egy whippet mennyire lenne jó választás? Előre is köszönöm!2011. okt. 26. 16:03
11/18 anonim válasza:
Ahogy írsz magatokról... nincs veletek baj.
A whippet kiválóan alkalmazkodik majd, belesimul majd az életetekbe épp úgy mint a foteletekbe.
Tartsátok whippetként és akkor mindenki boldog lesz!
Gratulálok a választáshoz!
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát most nagy dilemmába kerültem mert szóba került a magyar agár is :)
2011. dec. 11. 11:53
13/18 Akiteki válasza:
Mindkettő jó választás. Tartásukban nagy különbség nincs. A magyar agár a családon kívül más kutyákkal kevésbé barátságos. Míg egy whippet bárkivel leáll játszani, a magyar agár megválogatja a barátokat.
14/18 A kérdező kommentje:
Ezért tetszik jobban a magyar mert nem spanol le mindenkivel rögtön,és ki kell érdemelni a barátságát :) A whippet is nagyon tetszik,csak most nem tudok egyszerűen dönteni :) A magyar közelebb áll hozzám,viszont a whippetbe is szerelmes vagyok :)
2011. dec. 11. 12:17
15/18 A kérdező kommentje:
Felvetettem az ötletet,hogy legyen egyszerre egy magyarunk meg egy whippetünk..de anya csak egyet engedett meg :) Azt mondta akkor a szobámat nekik is adhatnám :)
2011. dec. 11. 12:21
16/18 Akiteki válasza:
Nem jó ötlet egyszerre két kutya, igaza van Anyukádnak.
Először neveld fel szépen az elsőt, legyen minden rendben vele, aztán majd egy év után gondolkozhatsz egy másikon.
17/18 A kérdező kommentje:
Hát igen,anya is ezt mondta :) Csak ez meg olyan rossz,hogy nem tudunk dönteni..
2011. dec. 11. 16:30
18/18 A kérdező kommentje:
Kitettem egy kérdést hátha valaki tud megoldást :)
2011. dec. 11. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!