Milyen volt a legelső kutyád? Melyik az a fajta kutya amit mindig fogsz tartani?
Az első kutyád:
fajtája?
neme?
neve?
Nekem a legelső kutyám egy fekete Puli szuka volt. Dorkának hívták. 15 évig élt. Nekem ekkor nagyon megtetszett a Puli. Én akkor el is döntöttem hogy nekem mindig lesz Pulim. Most 3 kutyám van. Ezek közül 2 Puli.
Szia!
Fajta: Spániel aranybarna szörű(gyönyörű)fajtiszta
Neme: Lány(szuka)
Neve:Betty
Az elsőm kutyám és még csak 5 éves,és örök kedvenc marad!
Nekem az első kutyám egy gyönyörű Óriás schnauzer aki fiú és Apacsnak hívom (angolul: Apache)♥. Nem bír meglenni nélkülem és én ezt viszonzom :) Imádjuk egymást! Csak sajna nagyon öregecske már 9 éves... jó tudom hogy nem annyira öreg de kiskorában amikor senki sem volt itthon valahogy eltörte a lábát, van 1 kis szürke hályog a szemén. De attól még fut és lát engem. A kedvenc pillanataim amikor kimegyek hozzá és lefekszem a fűbe majd odafekszik mellém és az első mancsát a vállamra teszi én meg simogatom őt és nézzük egymást.♥♥♥ Nem tudom mi lesz nélküle ha elmegy a kutyus mennyországba...
Mindenkinek ajánlom ezt a fajtát!
Labrador (zsemleszínű)
Szuka
és Sütinek hívják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!