Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csinál egy kutya ha tele...

Mit csinál egy kutya ha tele van a büzmirigye?

Figyelt kérdés
Vagyis milyen jelekből lehet észre venni?
2009. máj. 4. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a fenekén csúszkál a földön, "szánkázik".
2009. máj. 4. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

számtalan más fele is lehet, pl. bőrbetegséghez hasonlító tünetek szánkázás nélkül.

Bármi szokatlant tapasztaltok meg kell nézetni a dokival, de ezen kívül is legalább évente egyszer az oltások alkalmával.

2009. máj. 4. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
mien fajta? az enyém keverék közepes méretü és lány de ha televan a büzmirigye akor a rongyával ugy csinál mint a him a nösténnyel
2009. máj. 4. 16:05
 4/5 anonim válasza:
100%
Az én kutyusom nagyon vakaródzik, ha tele van a bűzmirigye és nyalogatja a végbélnyílását +szánkázik is, bár az nem jellemző.
2009. máj. 7. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:

MA ELVITTEM JOEYT AZ ORVOSHOZ. (NEM TUDTAM TOVÁBB NÉZNI)

A BŰZMIRIGYE TELE VOLT, MOGYORÓSZEM NAGYSÁGUAK VOLTAK, SZINTE FEKETE VÁLADÉK JÖTT KI BELŐLÜK. A MÁSIK ANNYIRA TELI VOLT, HOGY ILYEN SZÁRAZ "KUKAC" JÖTT KI. MÉG IDŐBEN VITTEM EL.

Kapott fájdalomcsillapitót, meg csulladáscsökkentőt. Nagyon sirt. Fájhatott neki.

Ezzel kapcsolatban csak azt szeretném még mondani, hogy nem csak az a jele az ilyesminek, hogy a földön "szánkázik", hanem sűrűn félrecsapja a farkát, úgy is járkál meg féloldalt ül le a popsijára.

Imádom a kis kutyámat, de aki ilyet tapasztal, az mutassa meg állatorvosnak, ők egy tapintásból is érzik, hogy mi lehet a probléma. Nem feltétlenül nyomkodják.

2010. márc. 30. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!