Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az lenne a problémám, hogy...

Az lenne a problémám, hogy fél órája, furcsa hangokat ad ki a kutyám pocakja, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Fekszik és közben olyan hangos hangokat ad ki a pocakja, nem is tudnám mihez hasonlítani,de megijedtem. Nektek már csinált ilyet bármikor is a kutyusotok?:S
2011. okt. 22. 17:49
1 2
 11/18 anonim válasza:
És 2 órája is csinálta ezt a hasa?
2011. okt. 22. 18:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem,körülbelül negyed 6 óta csinálja ezt, szárazatt evett csak, kint nem szedhetett össze semmit:)
2011. okt. 22. 18:29
 13/18 anonim válasza:
Nézd, én csak segíteni szeretnék. Ha ég a gyomra, akkor csak leviszed, eszik egy kis füvet és elmúlik neki. Ha nem viszed le, akkor tovább fog szenvedni. 5 perc alatt végezni fog a fűevéssel és mindketten nyugodtabbak lesztek!
2011. okt. 22. 19:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kivittem fél órára, nem ette a füvet, és elég vidám volt.:) Most egy darabig nem csinálta,viszont néha megint "felsikított a hasa". Holnapi nap folyamán csinálni fogja, visszük doktorhoz,és majd megírom mi történt. Köszönöm a segítséget!
2011. okt. 22. 20:54
 15/18 anonim válasza:
Örülök, hogy levitted. Így legalább ez kilőve. Az állatorvos majd többet tud mondani. Sok sikert!
2011. okt. 23. 07:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Az én kutyám hasa ugyanezt csinálja, néha olyan hangosan, hogy felébredek rá éjszaka. Korog a gyomra. Hihetetlen hangokat tud produkálni akkor is, ha éhes, akkor is, ha épp belakott. Nem hiszem, hogy fáj neki, max kellemetlen.

Adsz neki 3 db háztartási kekszet, ha éhes, és elmúlik, felszívja a savat.

Ha sűrűn ismétlődik, érdemes csinálni egy kúrát, egy fél Quamatel Minit adsz neki. Embergyógyszer, de a kutyának is adható. A másik kutyám állandóan hányt, neki ez mulasztotta el.

Általános jó tanács, hogy etetés után ne mozgasd 1-2 óráig, hagyd pihenni, bármit "mond" is a hasa. :)

2011. okt. 23. 10:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekünk foxi kutyusunk van és az ő pocija is szokott ilyen hangokat kiadni, látszik rajta, hogy zavarja őt is. Ilyenkor fogom lesétálunk /mert lakásban él/ keresünk egy kis füvet, legel egy kicsi aztán egy-két öklendezéssel vissza is jön, s vele együtt meg is szünik a bér mozgása, ill. a pocija rendbe lesz. Nálunk ez bevált.
2011. okt. 23. 23:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,levittem ugye,és nem hányt,meg ilyesmi,de mégis márcsak párszor nyikorgott a hasa,aztán este 11fele már teljesen elmúlt! :)
2011. okt. 25. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!