2 kutyus összeszoktatása?
Össze fognak szokni, bár egy kutya szocializációja nem abból áll, hogy veszel mellé egy másikat, hanem sétálni hordod, és össze szoktatod más kutyákkal.
Azt viszont ne hagyd, hogy bántsa a másikat! Az tök normális, hogy kialakult egy rangsor, az sem probléma, ha a szuka dominánsabb. De Te vagy a gazdájuk, és azt nem hagyhatod, hogy terror legyen.
Az ivartalanításról ne feledkezz meg, mert a szuka hamarosan tüzelni fog.
Tudom, hogy nem abból áll, csak igazából emberek között nőtt fel, itthon nincs másik kutya, sétálni meg nem nagyon hordtam mert vidéken lakom és nagy a kert neki, ráadásul alig látni másik kutyát az utcán :S
Az ivartalanítás nemsokára megfog történni a kisfiút akarom ugyanis rejtett heréjű és 1 éves kora előtt meg kell csináltatni.
Egész héten itthon vagyok, szóval most kell valahogy összeszoktatnom őket, de attól félek hogy ha elmegyek itthonról nehogy kárt tegyenek egymásban. A kisfiú fülén most 2 harapás van!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!