A 10 hetes Jack Russell kiskutyámnak az egyik füle elkezdett felegyenesedni, mit lehet vele tenni hogy normális v alakban álljon?
"barbár módszer"
Azért túlzásokba ne essünk.... :o))
Nekem Jack Russellem van, az egyik füle rendesen terrieresen lóg, a másik hátracsapott "rózsafül" formába alakult, mint az agaraknak. Jópofán néz ki. :) Egy alomtestvére füle rendesen lelóg, csak olyankor egyenesedik teljesen fel, ha figyel. Jack Russellek elég heterogén fajta, szerintem ennyi belefér.
Egyébként láttam olyat, hogy Leukoplasttal vagy hasonlóval összeragasztották a kutya füleit az álla alatt. Nem fáj, nem kényelmetlen neki és állítólag használ is, csak olyan, mintha fülhallgató lenne rajta.
(Egyébként tényleg inkább csak száraztápot adj neki napi 3x és minél kevesebb házi ketyerét, maximum jutalomfalatnak, ha ragaszkodsz a főtt répához.)
Köszi a válaszokat!
Csak szárazat kap, kivéve a jutalom falat. Megmasszíroztam a fülét és mindig a feje alá tűrtem amikor aludt, most már jól áll a füle, alig kell igazgatni.
Sziasztok!
8 hónapos jack russel terrier kutyámnak az egyik füle tökéletesen áll, a másik viszont teljesen össze-vissza....Hónapok óta ragasztjuk és maszírozzuk neki sikertelenül...A felmenői között (szülők-nagyszülők) nincsen fültartási probléma, így valószínüleg nem rossz genetika okozza...Szerintetek van még rá esély ha továbbra is kitartóan ragasztjuk és maszírozzuk hogy rendben lesz? Végülis még elég fiatal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!