11/21 anonim válasza:
nekem a francia bulldogom is feküt mindig és a stafforshire bullterrierem is igy fekszik vagy a hátán és ugy szétcsuszva
12/21 anonim válasza:
Skótjuhászunk is ezt csinálta :). Nagykorában is.
13/21 anonim válasza:
Amstaffom is így fekszik :D:D:D:D:D
14/21 szöcske005 válasza:
Az én amsaffom is.
Főleg amikor melege van.
Gondolom így hüti magát.
16/21 Hovarju válasza:
a labradorom is így feküdt kb.fél éves koráig, de aztán leszokott róla.
A barátnőm spánielje felnőtt korában is feküdt igy :-)))
17/21 anonim válasza:
A fáma (hivatalos leírás) szerint csak a keverék kutyák tudják kifordítani így a lábukat és így feküdni. De nincs jelentősége, amikor jól érzik magukat akkor szoktak így feküdni, teljesen elengedi magát és valami játékkal vagy nagyon fincsi dologgal van elfoglalva. Amíg jók az ízületei.
18/21 anonim válasza:
Ismerősünk tenyésztő bassetokat tenyészt és Ők is szoktak így feküdni..nem keverékek tk-sak szóval ez szerintem nem igaz :)
19/21 anonim válasza:
És legalább nem DP-s. beteg csipőjű kutya nem tud igy feküdni.
20/21 A kérdező kommentje:
Láthattuk, hogy itt sokan említették a saját kutyájuk fajtáját is, akik így fekszenek. Ebből látni, hogy a "fáma" valami ócska iromány lehet... És egyébként Szinák János egyik régebbi kötetében utánanéztem, megemlíti, hogy a kutyák így is fekhetnek. Külön örülök, hogy ez azt jelenti, hogy kicsattan a kutyám az egészségtől! :)
2011. okt. 12. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!