Fel szoktad öltöztetni a kutyádat amikor hideg van?
Nézd ez a tacskó:
Nem vadász kutyának tartom, nem is házőrző,max jelző kutya.Nem kinti kutyának van szoktatva és k*rvára leszarja mindenki ,hogy te hogy tartod a kutyádat,egészségedre,tarts kint őket ha neked ez a jó, de ha nem a kérdésre válaszolsz légy szíves takarodj innen, kedves utolsó válaszoló!!!
Gyengébbek kedvéért a kérdés így szól:
Fel szoktad öltöztetni a kutyádat amikor hideg van?
Ami nem válasz a kérdésre: Nevetséges,hogy ilyenkor felöltözteted, az én kutyám szereti a hideget, én mozgatom a kutyámat....és egyéb hasonló válaszok NEM válaszolnak a kérdésre.
A válasz: Igen felszoktam mert: (pl.fázik a kutyám)
Nem nem szoktam mert: (pl. nem fázós a kutyám,nem szeretem a ruhát a kutyán ezért nem)
Nem tartod vadászkutyának?? Attól még az, nézz utána.
"Ha valaki tacskót választ,az nem csak egy vidám ebet kap társul,hanem egy ezer éves múltban gyökerező kiváló vadászkutyát is."
"A tacskó alapvetően vadászkutya,( Kotorékeb)"
"Közkedvelt elnevezése a dakszli, amely az eredeti német névből, a dachshundból ered, amely borzkutyát jelent. Ez nem véletlen, hiszen zsákmányát a föld alá is követi."
Lehet, hogy feleslegesen erőlködök :)
Egyébként nagyon ajánlom a kérdezőnek - és minden tacskókedvelőnek - a Snipp, a nagy vadász című regényt. Nagyon szép, megható történet, és sokat elárul a tacsik valódi természetéről, "véréről".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!