Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya fajta illene...

Milyen kutya fajta illene hozzám? (Bőv. Lent. )

Figyelt kérdés
Sportos vagyok,szeretek úszni,napi 4-5 órát tudnék a kutyussal foglalkozni,fajtisztát szeretnék (nincs semmi bajom a menhelyiekkel),Városban élek ,kertes ház,átlagos kerttel,napi 5-6 órát töltene egyedül,hetente 1000-2000ft-ot tudnék rákölteni ,közepes-nagytermetű,közepes , hosszú szőrű bundájú, ezelőtt még nem volt kutyám.A kutyus ilyen lehetne: Hűséges,sportos,barátságos,játékos,élénk,aktív ,de ez mindegy! Ne legyen agresszív... Szerintetek ? 13/L
2011. okt. 10. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
labrador
2011. okt. 12. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Kattints a linkekre bővebb információért:

Tündéri kutyusok! Mindkettő fajtiszta. A labrador ingyen elvihető. A Golden Retriever kölyök reális áron, megegyezés szerint. Ne engem keress én csak a facebookon találtam azaz velük (a gazdikkal) vedd fel a kapcsolatot!

Labrador:

[link]

Golden Retriever

[link]

2011. okt. 13. 00:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Labrador vagy golden retriever. És ha rám hallgatsz, keress felnőtt kutyát. Kezdőknek ez a legjobb, egy kölyökkel rengeteg gond van.

Barátnőmék egy 3 éves gyönyörű labradort fogadtak örökbe pár hete. A kutyus vakvezetőnek tanult, megkapott minden kiképzést, a vizsgája előtt volt egy orvosi vizsgálat, ahol kiderült, hogy a lábában vmelyik porcával nincs minden rendben, így nem vizsgázhat. A kutyus gyönyörű, szófogadó, engedelmes, egy ilyen kéne neked is :)

2011. okt. 13. 10:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Az alábbi linket ajánlanám figyelmedbe:) Ha minden kérdésre őszintén válaszolsz, a végére lesz egy lista amin a neked való fajták szerepelnek. Így valamelyest szűkül a kör:)

[link]

2011. okt. 13. 11:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves 13 éves Lány.A 16:44-es válaszoló nagyon is normális választ adott.Gondolom,csak a hév ragadott el,amikor letoltad....Én legalább is nem osztanám az észt,ha nem tudnám a fajtiszta és a fajtatiszta közötti különbséget...Írtad,hogy még nem volt kutyád,így valamennyire érthető,hogy zavarod a faj és fajta fogalmakat.De azt már nem értem,miért kell egy választ nemnormálisozni,amikor az a válasz igenis helyén fekvő és igaz?S hogy kérdésedre is válaszoljak,mivel fajtiszta kutyát szeretnél,s írod,hogy a menhelyi kutyákkal semmi bajod,hát akkor minden ok.,mert fajtiszta ott az egész,már csak a tetszésednek,életfeltételednek megfelelőt kell kiválasszad...Sok sikert,jó kutyázást kívánok.
2011. okt. 13. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Border Collie (L)(L) I love you 4ever
2012. ápr. 15. 09:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Sheltie <3
2014. szept. 14. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!