Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg lesz kutyaadó?

Tényleg lesz kutyaadó?

Figyelt kérdés
Ha lesz kutyaadó akkor mennyi lesz az ára?
2011. okt. 9. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ivartalanított, menhelyről befogadott kutyák után nem kell adót fizetni.
2011. okt. 9. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Az igaz csak cihpp is legyen bennük. 2 ketől együtt kell. Ha ivartalanított meg csipezett. De nálunk a 2 egy kan kutyának 10.000Ft ebből 3 évig tudom fizetni.
2011. okt. 9. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a saját esetünkben nincs bajom az ebadóval. Kölyök még a kutyám, chip már így is van benne és amúgy is ivartalaníttatni akartam. Véleményem szerint ez is hozzátartozik a felelős állattartáshoz. Más kérdés, hogy ezzel az intézkedéssel sajnos tényleg azt érik el, hogy nőjön a kóbor kutyák száma :(
2011. okt. 9. 17:05
 14/16 Catz ***** válasza:
100%

Az ebadot elvileg ivartalanitasi es chippezesi akciokra akarjak forditani. Hat remelem.. Nalam is mindket kutya chippelt, ivartalanitott, igy legalabb a megmaradt 7000.-ot adomanyozhatom az egyik menhelynek / fajtamentesnek..

Az viszont tenyleg szörnyü, hogy emiatt a sok "gazda" kivagja az erdöbe/agyonüti...

De nezhetjük ugy is (tudom ez nagyon szörnyü), hogy jobb neki, ha valaki megtalalja az erdöben es hazaviszi, vagy ha agyonütik, mint ha 2-meteres lancon (se), bolhasan, rühesen nyakig sajat ürülekeben szigetelt kutyahaz nelük, szeretet nelkül, ingerszegeny környezetben eljen.

Ha nagyon szigoruan neznek az erre kiküldött emberek, akkor egy olyan haznal sem lehetne kutya, amit nem jelentettek be.

Hatha elerik ezzel a döntesükkel, hogy 3-4 ev alatt lecsökken a koborkutyak szama.

2011. okt. 9. 19:20
 15/16 A kérdező kommentje:

Háth figyeljetek ez gáz!

Így is sok a kóbor kutya hát akkor még mennyi lesz?o.O

Nekem van egy stafim tesómnak egy tacsija(keverékek)

És a tacsinak szigetelt kutyaháza van a stafinak egy millió ruha be van téve ne fázzon!

Meg vannak kötve!5m hosszú a láncuk!Így nem számít kutyakínzásnak!Mert van helye szaladgálni,kap enni inni,van háza és nem fázik!

minden nap viszem sétáltatni!

Mivel keverék ingyen vannak a kutyák!

A tacsi csak úgy van mert kutyát akartunk!

A stafit meg szülinapomra kaptam...(ha nem hozta volna el apukám agyon ütötték volna:'( )

de hogy elhozta boldogan él!Nagyon okos!Sokat költök rá de megéri mert legjobb barátom :)

2011. okt. 10. 16:36
 16/16 Catz ***** válasza:

[link]

Teljesen egyet értek ezzel a bejegyzéssel. Aki az ebadó miatt kirakja a kutyáját, az akkor is kivágja/ agyonveri, ha megbetegszik.

2011. okt. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!