Bichon havanese kutyám lesz, mire készüljek fel?
Miket vegyek neki?
Szőnyeget, vagy rendes fekhelyet vegyek neki?
Milyen legyen a tálja? (melyik lenne a legjobb, és mekkora)
Mekkora legyen a hámja? (elég a legkisebb ?)
Milyen fésű kell neki?
Száraz táp, vagy konzerv, vagy esetleg házi koszt?
Játék közül melyik a legjobb, amivel a legjobban szeret játszani, és ami nem veszélyes rá?
nekünk most van egy 4 hónapos havanese-ünk :)
mi tápból a happy dog mini baby-t veszünk neki imádja és nem megy tőle a hasa se.. de a házi kosztot is szereti , de a nagyon fűszeres és zsíros ételeket ne kapjon... mi mindig ha van egy zöldséges rizs akkor a táphoz hozzá keverjük és imádja.. nekünk eleve volt egy bichon kutyánk neki van egy kosara és abba mi régi pokrócot teszünk van 2 db és mindig egyiket kitudjuk mosni de összeségében a mindenhol elalszik...a pórázból nekünk van egy flexi meg egy normál textil rövid póráz most a flexivel viszük mert sokat szeret rohangálni persze a másik kutyánkkal mindig játszik ezért mi sokszor kivisszük őket a parkba hogy kirohangálják magukat...
de ami fontos hogy levinni sétálni csak a 3. oltás után szabad és még akkor is várni 5 napot..utána már csak veszettség oltást fog kapni de mivel az országban a veszettség nincs jelen így kevés az esély hogy elkap vmit..de ha kóbor ebet látsz akkor vedd fel...fontos hogy amikor már le lehet vinni sétáltatni akkor enged oda a többi kutyához hogy barátságos legyen velük...elmész amúgy egy állatos boltba ilyenkor szerintem jobb egy nagyobba elmenni mint pl az alphazoo,fressnapf és ott is kérhetsz segítséget meg mondom milyen kutyának szeretnéd és akkor megmutatják a dolgokat..a sípolós játékokat imádják meg a labdákat csak ne legyen túl kicsi..
nekünk olyan fésűnk van amilyen a jobb oldali:
ha van még kérdésed akkor írhatsz privátba is , segítek bármiben..
Nekem szintén havanese kutyusom van.
Áprilisban lesz 2 éves.
Nem kell kéthetente féregírtó. Nem tudom hol olvashattad.
Az én kutyusom kislány szép hosszú szőre van.
Mi kéthetente ( kell is kéthetente fürdetni) szoktuk fürdetni. Szőrápolása : egy kefe , csomó oldó spray , és emberi samponnal fürdetjük mivel a havaneseknek inkább az ember hajhoz hasonló szőre van , és sokkal szebb és selymesebb lesz az emberi sampontól.
Aztán még egy egész fésű készlet.
Nagyon keveset eszik a kutyusom , de általában reggel tápot , délben konzerv ( nem eszi meg a sz*r minőségű kaját ) , és néha házi koszt.
A kutyusom egy kosárkában vagy a mi ágyunkban alszik.
Sok plüsse van azokkal játszik meg sipólos rágókák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!