Időbeosztásban? K (érdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A jövő héttől kezdve szeretném a kutyámat időbeosztáshoz szoktatni tudnátok nekem segíteni megcsinálni ilyen feltételek mellett.
-kertes házba lakunk
-westie kutyám van
-nem szoktam vinni sétálni mert nem lehet mert mindenki ki engedi a kutyáit
-és nappal kint van az udvaron
Nem értem, mit akarsz beosztani?
8-kor reggeli, 9-kor a postás megugatása, 15-ig alvás, utána kertfelásás... Ha pontosítanád, talán értenénk.
Etesd amikor hazaérsz, ha lehet egy időben. Foglalkozz vele naponta több órát a kertben, emellett vidd el sétálni naponta, akár autóval vagy tömegközlekedéssel másik helyre, ha nem tetszenek a környékeden élő kutyák. Egyébként neki is szüksége van kutyatársaságra, szóval szocializáld korán, hagy játszhasson a többiekkel.
Ha pedig ezt nem sikerül megoldani, akkor tényleg nem való neked a kutyus és érdemes lenne egy lazább időbeosztású gazdát keresni neki, különben a kutyusnak is és neked is csak a gondjaid lesznek vele.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!