Szobatisztaság kérdésem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne kérdésem,hogy van egy kutyám és szeretnék neki lerakni kutyapelenkát de széttépi és az lenne a kérdésem ha vennék neki kutyapelenka keretet akkor széttudná tépni. Előre is köszönöm.2011. okt. 7. 22:11
11/18 Akiteki válasza:
A kertetekbe is bemegy a kaukázusi? Szerintem nem. Ha mégis, akkor hívd a rendőrséget.
12/18 A kérdező kommentje:
az udvara szerencsére nem ott kint vagyok vele napi 3-4órát és játszunk
2011. okt. 9. 10:17
13/18 anonim válasza:
Egyébként a te kutyád milyen fajta? (ha akárhányszor kimentetek, támadták, akkor tessék, meg is találtuk a szorongása okát)
14/18 A kérdező kommentje:
westie és spániel
2011. okt. 9. 16:23
15/18 anonim válasza:
Hát akkor szájkosár, ölbe vele, buszra fel, simán megoldható kistestűekkel, valószínűleg én is ezt csinálom majd a kölyökkel, ha meglesz novemberben. Nem kényelmes, de cserébe lesz egy teljesen lemozgatott, nyugodt, kiegyensúlyozott kutyád.
Sajnos kertben nem nagyon tudod lemozgatni, szellemi kihívást pedig pláne nem jelent, tényleg jobb lenne a séta...
16/18 A kérdező kommentje:
de amint írtam nem bírom kivinni az utcára kézbe sem mert akkor is kijön úgy hogy marad a kert :(:(
2011. okt. 9. 19:41
17/18 Akiteki válasza:
A kertbe meg nem kell pelenka. Akkor most mi a kérdés?
18/18 A kérdező kommentje:
lényegtelen hagyjuk
2011. okt. 9. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!