Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A 7 hónapos kutyám lábánál...

A 7 hónapos kutyám lábánál olyan furcsa a ször sokat harapdálja . Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Gondoltam valami ször atka lehetséges ez? és mit kenjek rá?
2009. ápr. 29. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne kenj rá, vidd orvoshoz!
2009. ápr. 29. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Te semmit ne kenj rá.

Lehet atka, bolhaallergia, ételallergia....

Vidd el az orvosodhoz és majd ő megvizsgálja és megállapítja, hogy mi a baja. Aszerint kell kezelni.

2009. ápr. 29. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A kutya szenved, hiszen viszket neki. Komolyan gondolod, hogy abból, hogy "furcsa a szőr és viszket", valaki majd távdiagnózist állít fel és megmondja az ellenszer nevét? Kell bőrkaparék laborvizsgálata ahhoz, hogy meg lehessen mondani, hogy mi okozza. Vagy minimum jónéhány év állatorvosi praxisban eltöltött év, hogy RÁNÉZÉSRE megmondja valaki, hogy mitől van. Lehet élősködő (atka, bolha, tetü...) , lehet bőrgomba, akármi. Vidd orvoshoz, ne hagyd kínlódni a kutyádat! Biztos, hogy van rá szer, amitől gyorsan rendbejön, de ahhoz szakembernek kell LÁTNIA a kutyusodat!
2009. ápr. 29. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
szerintem vegyél neki bolhairtót
2009. ápr. 29. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 14.18.

Miből gondolod, hogy bolha problémája van a kutyának? Láttad? Megcsináltad a bőrkaparékvizsgálatot? Allergiapróbát? Hogy adhatsz ilyen tanácsot, ha csak a levegőbe beszélsz? A saját állataidnál is csak tippelgetsz mi a baja?

Nem értem meg az ilyen embereket, akik csak odavetnek egy marhaság választ azért, hogy ők is hozzászóljanak.

2009. ápr. 29. 14:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Viszem a dokihoz szerintem is az a legjobb , hisz én is csak találgatgatok.
2009. ápr. 30. 13:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Az orvos adott valami ampullát amit vizbe kell rakni és azzal kell dörzsölni.
2009. máj. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!