Mivel tudnám felhízlalni súlyos betegségből gyógyul vizslámat?
Kecsketej. Igaz, nekem a macskám kapja, de kutyának is ugyanolyan jó. Az enyém aids-es és néha nagyon lesoványodik, olyankor pár hétig kecsketejet kap és már hízik is.
Kicsit fel kell forralni, de éppen csak addig, amíg egy kis föl keletkezik a tetején, utána megvárni, míg kihűl és kész. Nyersen nem szabad nekik adni.
Mis is próbáltunk mindenféle vitamint meg amit csak kapni lehet, de csak a kecsketej segített. Ja, és más tejjel ellentétben nem okoz hasmarsot.
Adj neki Immunovetet ...
rendbehozza az immunrendszerét és nő töle az étvágya is.
Bekopizom:
Beteg állatoknál:
- javítja a terápia hatékonyságát különböző eredetü bőrfertőzéseknél, allergiás bőrgyulladásoknál, nagyobb sérüléseknél
- megszünteti az elváltozott terület kóros nyalását, mind autoimmun, mind viszketésées betegségeknél
- jelentősen csökkenti a parazitás fertőzéseket
- csökkenti a légzőszervi megbetegedések számát
- fokozza a szervezet ellenálló képességét
- segíti a fizikailag leromlott állatok feljavulását
- a fertőző és takarmányozási eredetű betegségek megelőzhetőek
- segíti a műtéti beavatkozások utáni felgyógyulást
- mérsékli a stressz okozta problémák kialakulását
- az oki terápia kiválóan kiegészíthető a készítménnyel
DMBQ: 0, 02-0, 13 mg / g nagy biológiai hatékonyságú anyag
nekem bevált ...
A töpörtyűről én is hallottam, de még nem próbáltam! De szerintem azt is megpróbáljuk! Úgy sajnálom szegény kutyit! Pedig olyan szép, csak hát elég sovány...
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!