A kutyák megismerik a hangunkat a telefonban?
Erősen kétlem.
Előző hozzászóló: hogy csóválja a farkát? Örül, hogy közeledsz hozzá...
Az enyém igen. Mikor el voltunk utazva anyukám odadta neki a telefont és nézett, forgatta a fejét, mint mikor nem ért valamit, nézett körbe, szaglászott, keresett, vakkantott.
Én is oda szoktam adni, mikor a párommal beszélek, akkor is forgatja a fejét, megnyalja a telfont, vakkant egyet, biztos, hogy megismeri.
Nem. A telefon eltorzítja a hangot. Sokszor kipróbáltuk már, legfeljebb a telefont nyalogatták, azt hitték hogy kaja. Egyébként sem fognák fel, mi a görcstől jön a gazdi hangja egy dobozból, amikor a gazdi a közelben sincs.
Egyszer mondtam a kutyánknak, hogy itt van Zsófi. És tartottam neki a telefont. Csórikám körberohanta a kertet, lesett ki a kerítésen, aztán ült a kapu előtt, hogy mikor jön már a kisgazdi. Nem értette a telefon lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!