Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Másnak sem eszi meg a kutyája...

Másnak sem eszi meg a kutyája a sima száraztápot, amihez csak vizet adok? Mivel keverjem?

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha még csak 3 hónapos, akkor lehet hogy még sosem kapott száraz tápot, azért nem eszi. Ez esetben fokozatosan kell hozzászoktatni, de a konzervvel keverés jó ötlet.
2011. okt. 6. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
Meleg víz, vagy leves rá a tápra és azonnal eheti. A kölyök , ha nem eszik, elveszed előle és legközelebbi etetésnél a fele adagot kapja. Ha újra csillogóra van kinyalva a tálja, mehet a normál adagja.
2011. okt. 6. 14:38
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
Elég leönteni (kell is), nem kell, hogy elázzon!
2011. okt. 6. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Aggyál neki darált húst! Meglátod enni fog!
2011. okt. 6. 23:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam venni a kölyöknek darált húst. Nyulat, marhát, borjút, csirkét. 1 kilós tömbben van fagyasztva. Egy ilyet felfőzök. Tápra megy hús, lé vegyesen.
2011. okt. 7. 01:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi, nálunk is van ilyen egy kg-s tömbökben darálthús kedvező áron.
2011. okt. 7. 14:12
 17/17 anonim válasza:
Amikor még táposak voltak sem kevertem semmivel. Ha nem eszi meg, elkell venni és a következő etetésre megkapja. Nem kell őket elkényeztetni meg sajnálni. Semmk bajuk nem lesz egy kis koplalástól
2017. nov. 18. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!