Melyik volt a legviccesebb fajta aminek a kutyádat hitték?
a bichon frisem-et
hosszú szőrrel fehér pulinak nézték, bobtail kölyöknek is már pedig az nem is tiszta fehér ,
amikor levan nyírva akkor pedig állandóan uszkárnak nézik pedig nem hasonlít!!
az én holland juhászomat (keverék, csak azért mondom, hogy holland juhász, mert hajszál pont úgy néz ki, és így könnyebben belőhetitek, milyen) ordas német juhásznak szokták hinni, de a faluban mindenki csak "a sátán kutyájának" hívja, meg telefonálgatnak nagyanyámnak, hogy hogy az istenbe' lehet ilyen csúnya kutyája az unokájának:D,
a közép-ázsiaimat fekete-fehér bernáthegyinek nézte két néni, és jó hangosan, hogy halljam, károgtak a hülye szaporítókról, akik így tönkre tesznek egy fajtát:D:D:D:D:D:D (mintha a bernáthegyit nem b.szták volna el a kiállítási kutyákkal...)
A spániel-kotorék eb extra-ultra mini keverékemet meg egyszer bevittem egy plázába kutyatáskában.:D
mindenki fajtatiszta, különleges, "biztosan drága" kutyának nézte, amikor meg elmondtam, hogy óóó, ő keverék, hát leesett az álluk, hogy "egy keveréknek kutyatáska"?...
(amúgy nagyon ritkán viszem benne, a plázákat pedig ha lehet, messzire elkerülöm.:D)
(és az egyik házimacskámról azt hitték a barátaim, hogy fajtatiszta extracica, mert tényleg elég érdekes mintázata van...) (ja.. extracica a fatelepi szaporulatból...:D)
A cavalier king charles kiskutyámat bernáthegyinek hitt
ék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!