Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet komolyabb baja?

Lehet komolyabb baja?

Figyelt kérdés

3 éves csivavám mindig elkezd "köhögni". Vagyis olyan mintha nem kapna levegőt, és kapkodna a levegő után.

Olvastam, hogy ennél a fajtánál gyakori a légcsőszűkület. Ez lehetséges, hogy az?

Vagy valami más baja lehet?

2011. okt. 2. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy orvos, ha megmutatod neki biztos többet tud,mint mi a monitorunkat bámulva
2011. okt. 2. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Vidd el dokihoz!

Egy labor sok mindent kimutat, és a doki ha meghallgatja abból is sok minden kiderülhet.

Mert nem csak léguti megbetegedések vannak. Az én yorkim pl. szívbeteg.( szívritmus zavar ) Reggelente, meg amikor örül, és felpörög akkor Ő is csúnyán köhög, és fura hangokat ad ki.

2011. okt. 2. 19:03
 3/7 A kérdező kommentje:

Nemrég voltunk orvosnál, amikor oltásra mentünk. Megkérdeztem, de ő azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni. Beadta az oltást, és azon kívül meg sem vizsgálta...

Másik orvoshoz még nem volt alkalmam elvinni, de addig is kíváncsi lennék azoknak a válaszára, akik kutyája a leírtakhoz hasonlókat csinált. Vagy volt már légcsőszűkülete a kutyusnak.

2011. okt. 2. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
kutyusának*
2011. okt. 2. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Vidd el orvoshoz mihamarabb...

Lehet h holnapot se fogja túlélni!:(

De lehet h igen...

[link]

2011. okt. 2. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet. Egy endoszkópos vizsgálattal meg tudják neked mondani. Azt hiszem gyógyszerrel kezelik a baj, de teljes életet élhet a kutyus (a sporttól eltekintve). Ezt jó hamar tisztázni, de ne aggódj, ha nem olyan erősek a "rohamai", akkor nem fog holnapra elpusztulni...
2011. okt. 2. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:

19:03 vagyok.

Akkor vidd el másik dokihoz. Mond el hogyan köhög.

Nálunk is először arra gyanakodott a doki, hogy lehet légcsőszűkület, mert a yorkira jellemző,de nem az volt.

Jobbulást! Ám ez nem olyan dolog, hogy azonnal rohanni kell vele ne illyedj meg. De a jövő héten én a helyedbe kivizsgáltatnám.

2011. okt. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!