Lehet komolyabb baja?
3 éves csivavám mindig elkezd "köhögni". Vagyis olyan mintha nem kapna levegőt, és kapkodna a levegő után.
Olvastam, hogy ennél a fajtánál gyakori a légcsőszűkület. Ez lehetséges, hogy az?
Vagy valami más baja lehet?
Vidd el dokihoz!
Egy labor sok mindent kimutat, és a doki ha meghallgatja abból is sok minden kiderülhet.
Mert nem csak léguti megbetegedések vannak. Az én yorkim pl. szívbeteg.( szívritmus zavar ) Reggelente, meg amikor örül, és felpörög akkor Ő is csúnyán köhög, és fura hangokat ad ki.
Nemrég voltunk orvosnál, amikor oltásra mentünk. Megkérdeztem, de ő azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni. Beadta az oltást, és azon kívül meg sem vizsgálta...
Másik orvoshoz még nem volt alkalmam elvinni, de addig is kíváncsi lennék azoknak a válaszára, akik kutyája a leírtakhoz hasonlókat csinált. Vagy volt már légcsőszűkülete a kutyusnak.
19:03 vagyok.
Akkor vidd el másik dokihoz. Mond el hogyan köhög.
Nálunk is először arra gyanakodott a doki, hogy lehet légcsőszűkület, mert a yorkira jellemző,de nem az volt.
Jobbulást! Ám ez nem olyan dolog, hogy azonnal rohanni kell vele ne illyedj meg. De a jövő héten én a helyedbe kivizsgáltatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!