Kutyaház téli bélelésére ez jó lehet?
Valahol olvastam, hogy szalmával a legjobb kibélelni a házát a kutyának, mert abban vackolni tud és meleg.
Régi paplannal próbálkoztam, de az nem ért semmit.
Valakinek van tapasztalata szalmával?
Szalmát amúgy is nagyobb mennyiségben lehet vásárolni, mint amit egyszer a kérdező elhasznál, szóval lehet folyamatosan pótolni.
A küszöb megmagasításával és egy szőnyeggel eltakarva a bejáratot nem igen tudja a kutya kitúrni.
A külső hungarocell vagy üveggyapot szigetelés se rossz, csak ne felejtsd ki a tetőt se, és az alját se, és valamivel fedd le, mert sok kutya szereti ezeket a cuccokat lekaparni.
Körben szigetelt kívülről hungarocellel.
Belüljó a szalma, figelj,hogy legyen egy magasküszöb ami megtartja a szalmát. Nekem egy kiskocka elég egy télre egykutyának (kicsit mindíg pótolni kell,mert törik és összetöpped.
Viszont nem nedves soha a teteje (nem úgy mint a rongyoké) jómeleg és vackot csinálhat benne a kutya.
Az ajtóra akassz hőfüggönyt, méterrelehet kapni párszáz forintért olyan üzletekben,amelyek ipari ajtókkal foglalkoznak.
a legtutibb hőszigetelő, ha polifómmal béleled ki belülről - ez a legjobb hősugárzó.
ha kicsit drágállod, tegyél csak az aljára, és az oldalakta szegelj vastagabb rongyokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!