S. O. S? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szeretem őket de nem tom melyiket válaszam segítetek?
Most éppen van 6kutyánk.
Az anya kutya szült már úgy 2 és fél hónapja 4kiskutyát, azokat is már nagyon szeretem, 1-nek van már gazdija (lány kiskutyának), van egy fehéres barnás színű a pofija, a mellkasa is teljesen a hasáig fehér (hófehér) a farka vége is fehér mind a 4lába fehér, a másiknak is mind a 4lába barna a pofija is a mellkasa barnás fehéres, és van még egy az teljesen fekete csak egy pici fehér folt van a mellkasán meg a nyakán!
És ezzek közül nem tudok választani, anyum azt mondta meg a tesóim h a fehér kutya maradjon meg, én meg azt is akarom h a barna lábú maradjon meg mert az is szép, de ha ez a 2 kutya maradna meg (mind a kettő kan) akkor a két nagy kutyával mi lesz? Mert azokat is nagyon szeretem egy szerető gazdi kéne nekik, mert már 4kutya az már elég sok...
Kérlek benneteket segíteni választani, vagy h mi legyen velük, meg ha tudtok akinek kell kutyus az írjon!
Az anya kutya ki lett ívartalanitva, az apa kutya az nem.
A kiskutyák Bordeuxi-németjuhász keverékek...
Még egy kérdés, ez igaz ha nem szívják le rendesen a tejjet a szuka kutyáról akkor begyúlathat a bimbói?:O:S
Köszönöm előre is a válaszokat!
Most az a kérdés, hogy a régi kutyáitok maradjanak-e meg, vagy a kölykökből valamelyik.
Ilyen kérdés fel sem merülhetne. Számomra természetes, hogy a régi kutyámat nem ajándékozom el azért mert most vannak édes picik. Idővel azok is felnőnek.
A kutya nálam családtag, és családtagokat nem ajándékoz el az ember.
Első:
Szerintem úgy érti, hogy a két nagy kutya megmarad, és megtartanak mg egy picit is. Hogy három kutyájuk legyen.
De mivel a négy piciből még csak az egyiknek van gazdija, ezért a kérdezőnek lehetősége van három kiskutyából választani, majd a másik kettőnek még gazdit kell keresnie.
Na, újra olvastam:
Igazatok van.
Ebben az esetben én is a régieket tartanám meg :)
6kutyánk van még összesen, holnap 5kor viszük el a kislány kutyát.
De a két nagy kutya nem valami szép a fiú kutya az még elmegy de a lány kutya...
Mindenki utálja a családból, de nem tom miért...:S:(
Én szeretem őket nem akarom őket elveszíteni!!!:'(
A családból mindenki a fehér kutyát akarná megtartani, de én a barna lábut is akrnám megtartani de az már túl sok kutya...
Úgy h kereshetek nekik gazdit, vannak rájuk jelentkezők.
Köszönöm az eddigi válaszokat!:D
Azért utálják mert ronda, meg vékony, de én akkor is szeretem...
Nem lelketlen a családom, az osztálytársam is utálta a kutyáját és egy másikat kért helyete de nem tom hova tette a régebi kutyáját.
Én nem akarok olyan gonosz lenni a kutyával, mert nekik is van érzéseik... amióta elköltöztünk 4éve egy faluból azóta jobban szeretem az állatokkat...
Egértől kezdve a zsiráfig!(XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!