Milyen probléma lehet a 6éves Bolognese kutyámmal repülőn, csomagtérben,2órás út alatt?
Szerintem ha a kocsiban is fél akkor NE!!!! Nagyon meg fogja viselni... Több órás hercehurca ez.. Le kell adnod a kutyát jóval előbb mint ahogy indultok. Én fel szoktam vinni magammal, még az is totál kikészíti. Barátnőm feladta a westijét, utána hónapokig remegett, bepisilt..
Ha nagyon nincs más megoldás, akkor dokitól kérj nyugtatót, de én nagyon nem javaslom egy kistestű kutya feladását.
Ha Malévval mész felviheted az utastérbe:-)
Sajnos a szedálás sem mindig jó ötlet, a kutya ugyanis bepánikolhat attól, hogy elkezd szédülni, nem lát tisztán, nem tud egyenesen menni.
Szerintem próbálj meg nem fapadossal menni, és vidd fel, vagy inkább ne vidd magaddal... Kiköltözöl, hogy vinnéd? Nem tud valaki itthon vigyázni rá?
Nem fognak repülőt cserélni az egy darab kutyáért. Van a csomagtérnek fűtött része is, a kutyákat ott utaztatják.
Semmi baja nem lesz, főleg ha nem lát Téged. A kutyákat a gazdi pánikja szokta megviselni.
A karanténszabályokat megkérdezted már? Mert Norvégiába a is kell.
Kedves Akiteki! A repülőtéren mondták mikor áttelefonáltak Norvégiába, hogy csak akkor lesz a csomagtér fűtött, ha szólunk pár nappal előtte telefonon nekik. A kutyára vonatkozó előírások és papírok pedig már megvannak, köszönöm a emlékeztetést! :)
A vonat egyáltalán nem jöhet szóba. Gondolj bele, mikor fog a vonat annyit állni egy megállóban, hogy megsétáltassam, pisi-kaki egyebek.. A repcsiút 2,5 óra alatt megvan. Ráadásul utána rögtön ugyanennyi vonat is jön.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!