Szeretnétek egy keverék kutyust is?
Figyelt kérdés
Pekingi és tacsi keveréket pl?2009. ápr. 27. 18:26
11/13 anonim válasza:
Persze, imádom őket! A keverékek tetszenek leginkább. Ezért is járok menhelyre segíteni, mert ők sajnos félig-meddig számkivetettek a fajtatiszta társaikhoz képest, ők kevésbé kellenek az embereknek. Borzalmasan sok véletlen alom sikerül be, a kicsik pedig nem tehetnek róla, hogy nem kellenek annyira, mint fajtatiszta társaik. Ezért szoktam hétvégén simogatni, szeretgetni és sétáltatni őket, mert gazdijuk nem is lehet mindannyiójuknak(másfél millióan vannak), legalább egy kis szeretetet kaphassanak.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem is a drága táp a lényeg, hanem sokkal inkább a szeretet, mait kapnak tőlünk. Aki önkénteskedik ilyen kutyusok mellett az nagyon becsülendő dolog!
Nekünk sem volt soha olyan kutyánk, amiért pénzt adtunk, mert ez nálunk, régen elvi dolog volt, "Kutyáért nem adunk pénzt!" Én már másképp gondolkodom, de erről függetlenül a mostani két kis tacskót is úgy kaptuk, hogy ne kelljen őket elpusztítani.
És imádjuk őket!!!
2009. ápr. 28. 12:00
13/13 anonim válasza:
Csak keverék kutyust szeretek, szerettem és fogok is szeretni mindörökké!!!!
Mert ők az IGAZI kutyák!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!