Láthatja a kutya a szellemeket?
Sokan mondták, hogy a kutya látja a szellemeket.Ne nézzetek bolondnak. Ha valaki ilyenben nem hisz, az nem is válaszoljon, de sértegessen.Kíváncsi vagyok csak, nem bolondultam meg.Nem szeretnék támadásokat kapni, csak érdekel a dolog.
Az én kutyusom szokott olyat csinálni, hogy néz 1 pontba és ugat ill morog.De ahova néz, ott nincs semmi. Többször csinálta ezt. Tegnap este már bóbiskolt, mikor hirtelen felriadt, nézett az ajtó felé mereven és remegett.Láttam rajta, hogy fél,még morgott is egyet. Szorosan odabújt hozzám és akkor is csak az ajtót bámulta, de nem volt ott se semmi. Miért csinálja ezt? Van tipp.
Hallottam,h szellemeket látják a kutyák és érdekelne,h ti h gondolkoztok erről.
De a sértéseket, flegmaságot hanyagoljátok. Köszi
Nem látják a kutyák, macskák és a kisgyerekek a szellemeket, de érzékelik, tudják h ott van, valahogy megérzik!!!
Amúgy a kutyák, macskák és a gyerekek különösen érzékenyek ezekre a dolgokra.
Ohhh köszönöm Akiteki!!! Pont az ilyen bunkó megnyilvánulás miatt írtam, h :De a sértéseket, flegmaságot hanyagoljátok.
Ha ezt nem írtad vna meg hülyén halok meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!