Mi a véleményetek a Bull Terrieről?
panelbe sajnos egyáltalán nem való, iszonyat mozgásigényű, elég öntörvényű - ő választja ki, kinek engedelmeskedik a családban...
(egy barátnőmnek van, vele alszik a kutya meg minden, de mégis az apját ismeri csak el vezérnek, a lányt le se tojja...)
2-3 óra labdázás meg se kottyan neki...
ez egy idő után elég fárasztó lehet a gazdának...
amúgy csak halkan megjegyzem, a bull terrier fejformáját egy súlyos koponyatorzulás továbbtenyésztésének köszönheti...
bár az igaz, hogy az sem zavarja különösebben, ha telibe fejel egy betonfalat...
de mondjuk nem is az eszéért szeretik ezt a kutyát, arra legyél felkészülve.:)
(nem, nem azt mondom, hogy a kutya gyagya, de nem is egy Einstein.)
A randa nő meg érdekes arcú. :)
Mindegy, minek hívjuk sztem - viszont ezzel együtt én nagyon szeretem a fajtát, nagyon jófej. :)
Erről jut eszembe, Korom Gábor kutyás tábor megnyitójában elhangzott mondat:
A kutyák a vízben szeretnek ráúszni a gazdájukra, ami rendkívül baleset veszélyes, ezért ilyenkor a kutyát egy határozott mozdulattal el kell tolnod magadtól. Egy átlagos képesságű kutya 3-4 ilyen eltolásból megérti, hogy mit nem szeretnél. Ha bullterriered van, akkor fogd meg a nyakánál, és nyomd le a víz alá. Egy átlagos képességű bullterrier 8-10 ilyen lenyomásból megérti, hogy mit nem szeretnél :)
Még mielőtt valaki elkezdene kötekedni, nyilván vicc volt, de jól jellemzi a fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!