Mivel etessem a kutyáim, ami jó is, de azért olcsó is?
elnézést, tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de egyikben sem találtam még választ...
4-en vannak, ebből a legnagyobb, de csak 6 hónapos happy dogot kap.
a többi 3 kutyám:
- 4 hós, 6 kilós keverék
- 1,5 hós, 18 kilós keverék
- lassan 2 éves, 28 kilós keverék
eddig konzervvel elkevert nevenincs tápot + maradékot kaptak, de sikerült meggyőznöm a szüleimet, hogy nem ezen kell spórolni...
Adnátok pár tippet, milyen táppal etessek?
- esetleg kiegészítve főtt kajával... (időm mint a tenger, most csak főzök rájuk, de nem tudom, miből pontosan mennyire van szükségük...)
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!:)
köszönöm, én nagyon boldog lennék, ha apám azt kifizetné, de sajnos esélytelen.
annyira nem racionálisan gondolkodik!!!
Az én menhelyi kutyáim sokkal előbb itt voltak, mint az ő közép-ázsiaija. (persze én ugyanúgy a sajátomnak tekintem a káj-t is, csak hát ő meg kivételez vele...)
szóval az övének semmi sem drága, de az enyéim 4 év múlva ki is múlhatnak...
még annak is örülök, ha a 400 ft/kg-os tápra hajlandó lesz pénzt kiadni...
én turiból öltözöm, van 2 gatyám meg 5 pólóm, 1 kabátom azt csókolom, hogy minden pénzt a kutyáimra költhessek.
de az öcsém persze nem is érzi magát embernek, ha nem a k.baszott volcom meg mittomén milyen extradrága ruhákban jár...
ááá bocsi de nagyon kivagyok emiatt...
nem beszélve arról, hogy én újítom fel a házat, amivel eddig végül is csak fél millát spórolt. semmi baj. (és lány vagyok.)
amúgy a piacon kimért tápok mennyire vackok?
gondolom, az olcsóbb (?)
köszönöm!!:):)
megnézem akkor a joserát!:)
bocsi, elírtam, nem 1,5 hós, hanem 1,5 éves.:D
Az Acana tápok ugyan nem olcsók, ha a zsákos árát nézzük, de nagyon gazdaságos és végső soron olcsóbban is jön ki mintha mindenféle vackot összeásárolsz. És mindíg van náluk akció.
Én is nemrég váltottam a TESCO-s vackokról Acanára és tényleg olcsóbb. Szivesen eszik és jól is néznek ki.
Nagy mennyiségben meg igazán megéri ilyen jókora kutyáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!