Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legjobb kutyatáp...

Melyik a legjobb kutyatáp kistestű kutyának?

Figyelt kérdés
Az se gond ha nem olyan drága. :)
2011. szept. 27. 18:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. A kérdést azért tettem fel mert változtatni akarok a kutya kajáján. Gondoltam majd én megveszem neki a jobbat.
2011. szept. 28. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kis testű kutyusnak nincs megfizethetetlen minőségi táp vagy konzerv hiszen keveset esznek abból pedig szerintem illik a legjobbat megadni.Kiváló konzerv:pl.Animonda Gran Carno,száraz táp mert arra is szükségük van a megfelelő széklet állag miatt:pl.Acana,Orijen.Én ezeket etetem a szemem fényével :D
2011. szept. 28. 21:18
 13/16 anonim ***** válasza:
A Real Nature konzervjei tényleg jók, de az áruk sem tartozik a kifizethető kategóriába. Meg továbbra se látom be, hogy minek kellene drága vizet vennem. Igen, a másik 30% ami nem víz, az minőségi alapanyag, csakhogy a Real Nature-nél sokkal olcsóbb (és talán minőségben is jobb) bemenni egy hentesüzletbe, és venni húst, aztán megfőzni.
2011. szept. 29. 10:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem oda tartozik, mivel kistestű kutyám van és egy kiskonzerv elég majdnem egy hétig is, mivel valamikor csak reggel kap, valamikor csak este. És ha megnézed az összetételét majd akkor esetleg okosabban tudsz megnyílvánulni, hogy mennyi víz van benne.
2011. szept. 29. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha szín húst veszel, annak is víz a 70%-a... Minden szervezet 70%-a víz, nézz meg csirkemellett hogy összemegy ha megsütöd, kb. 70%-kal csökken a súlya, ha teljesen kiszárítod. Persze én nem azt mondom, hogy egy kistestű kutyánál ez nem kifizethető, csak azt, hogy szerintem nem éri meg.
2011. szept. 29. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát több kutyánál, meg nagyobb testűeknél bizony nem éri meg. Csak aki úszik a lóvéban.
2011. szept. 29. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!