Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon hülyén nézne ki ha...

Nagyon hülyén nézne ki ha lenyírnám a kutyám fenekét?

Figyelt kérdés
Nagyon sok problémánk van ezzel, mert minden egyes ürítés után tiszta sz.ar a kutya egész hátsója. Nagyon hosszú a szőre, és nincs mindig időm a fenekét mosogatni, mert ugye suliba járok, és általában reggelente van széklete. Mit gondoltok? Szerintetek nagyon gáz lenne?
2011. szept. 27. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan nyírd meg lehet először szokatlan lesz és kicsit vicces de higiéniai szempontokból mind neked mind a kutyusnak is jobb lesz....Nem lesz semmi baja nem hiszem hogy egy benti kutya sokat ülne kint a hideg földön, meg ha fáik a fenek akkor úgyis feláll ráadásul novemberig-decemberig ki is nő megint a szőrre....és az ennyimnek havonta vágom (csak ő egy westie)
2011. szept. 27. 10:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

kutyakozmetikus megcsinálja neked.amúgy nem értem ezt a sok hülye hozzászólást,hogy ne,mert jön a hideg:D

és akinek vizslája,labradorja van?azoknak nem hosszú a szőrük az ánuszuknál,akkor ők is megfáznak minden télen?egyáltalán hallott valaki olyanról,hogy egy kutya a segglyukán keresztül fázott meg?!:D

nemááár:D

2011. szept. 27. 10:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Dehogy nézne ki hülyén.

Nekünk spanink van, ugyanez a probléma volt vele. Rövidre vágtam a szőrét a fenekénél, nem fázott meg, kényelmesebb neki is, nekem is.

2011. szept. 27. 10:08
 14/17 Akiteki ***** válasza:
A tibetimnek is levágom a feneke körül. És cseppet sem érdekel, hogy néz ki.
2011. szept. 27. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Atiteki! Tibeti terriered van? Jahaaaj, nekem is az volt, imádnivaló kis kutyák. Igaz az enyém 3 éves korig mindent szétrágott egy ördög volt, aztán be lett pároztatva és megnyugodott. Imádtam. De sokszor megnyirattam én is mert 3 műszak mellett, stb nem győztem volna fésülni, mindig büszkén jött ki a kozmetikustól mint aki csininek érzi magát. :D

Sajnos daganat miatt el kellett altatni, már nem tudtak segíteni rajta. :(

2011. szept. 28. 09:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Jajj, imádom a púder pamacsokat <3
2011. szept. 28. 09:25
 17/17 Akiteki ***** válasza:
Igen, van egy tibetim is. Őt szoktam felhozni elrettentő példának, hogy így járhat az ember, ha nem nézi meg honnan vesz kutyát. Kisebb a standardnél 2 centivel, a lábai mint 4 karó. 6 éves korára megvakult mert egyszerre kataraktás és az egyik szemére glaukómás is. Másfél évesen ivartalanítottuk, azóta nem balhézik a nagyokkal. De ő a legkedvesebb a szívemnek. Talán épp ezért. Már 9 éves és egy lépést sem tesz nélkülem.
2011. szept. 28. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!