Nagyon hülyén nézne ki ha lenyírnám a kutyám fenekét?
Figyelt kérdés
Nagyon sok problémánk van ezzel, mert minden egyes ürítés után tiszta sz.ar a kutya egész hátsója. Nagyon hosszú a szőre, és nincs mindig időm a fenekét mosogatni, mert ugye suliba járok, és általában reggelente van széklete. Mit gondoltok? Szerintetek nagyon gáz lenne?
nyugodtan nyírd meg lehet először szokatlan lesz és kicsit vicces de higiéniai szempontokból mind neked mind a kutyusnak is jobb lesz....Nem lesz semmi baja nem hiszem hogy egy benti kutya sokat ülne kint a hideg földön, meg ha fáik a fenek akkor úgyis feláll ráadásul novemberig-decemberig ki is nő megint a szőrre....és az ennyimnek havonta vágom (csak ő egy westie)
2011. szept. 27. 10:03
12/17 anonim válasza:
kutyakozmetikus megcsinálja neked.amúgy nem értem ezt a sok hülye hozzászólást,hogy ne,mert jön a hideg:D
és akinek vizslája,labradorja van?azoknak nem hosszú a szőrük az ánuszuknál,akkor ők is megfáznak minden télen?egyáltalán hallott valaki olyanról,hogy egy kutya a segglyukán keresztül fázott meg?!:D
nemááár:D
2011. szept. 27. 10:07
13/17 anonim válasza:
Dehogy nézne ki hülyén.
Nekünk spanink van, ugyanez a probléma volt vele. Rövidre vágtam a szőrét a fenekénél, nem fázott meg, kényelmesebb neki is, nekem is.
2011. szept. 27. 10:08
14/17 Akiteki válasza:
A tibetimnek is levágom a feneke körül. És cseppet sem érdekel, hogy néz ki.
2011. szept. 27. 19:50
15/17 anonim válasza:
Atiteki! Tibeti terriered van? Jahaaaj, nekem is az volt, imádnivaló kis kutyák. Igaz az enyém 3 éves korig mindent szétrágott egy ördög volt, aztán be lett pároztatva és megnyugodott. Imádtam. De sokszor megnyirattam én is mert 3 műszak mellett, stb nem győztem volna fésülni, mindig büszkén jött ki a kozmetikustól mint aki csininek érzi magát. :D
Sajnos daganat miatt el kellett altatni, már nem tudtak segíteni rajta. :(
2011. szept. 28. 09:17
16/17 anonim válasza:
Jajj, imádom a púder pamacsokat <3
2011. szept. 28. 09:25
17/17 Akiteki válasza:
Igen, van egy tibetim is. Őt szoktam felhozni elrettentő példának, hogy így járhat az ember, ha nem nézi meg honnan vesz kutyát. Kisebb a standardnél 2 centivel, a lábai mint 4 karó. 6 éves korára megvakult mert egyszerre kataraktás és az egyik szemére glaukómás is. Másfél évesen ivartalanítottuk, azóta nem balhézik a nagyokkal. De ő a legkedvesebb a szívemnek. Talán épp ezért. Már 9 éves és egy lépést sem tesz nélkülem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!