Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyafuttató de hogy?

Kutyafuttató de hogy?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok aki panelkörnyezetben él és van 1 hónapja egy menhelyi kutyusom.A házunk mellett rögtön van egy nagyon szétment (beton eltörve focikapu festés sehol már) rozsdás szétszaggatott kerítések gazos terület) focipálya pár kutyással beszéltük a környéken ,hogy érdekes a kutyaadót beakarják vezetni meg mindent ami máshol már be van nah igen ám de akkor kutyafuttatók is kellenének,hogy növekedjen az állattartás színvonala(és ne jöjjön lehetőleg oda az össze öreg banya megnyaggatni a kutyámat mert hiába szólok nekik értelmi fogyatékosat játszanak és figyelmet se vesznek róla már elnézést a kifejezésért de ez hozza ki belőlem az indulat ,hogy sz én kutyámat kell nyaggatniuk..)...a kérdésem az lenne kihez lehetne fordulni egy kérelemmel vagy bármivel ez ügyben ,hogy azt a pályát lebontsák és esetleg lehetne belőle egy kutyafuttató?vagy a környékre valahova mert rengeteg kutya van de kutyafuttató egy se és a kisgyerekes szülők meg folyton szidnak mikor az ő kölyke mászik a kutyám felé...
2011. szept. 25. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó és az azelőtt a kérdezőt folyamatosan szapuló rém!A kérdező egy tök normális kérdést tett fel mit kell a kölyöknél leragadni?Én is így hívom a gyerekeket miden bántó szándék nélkül.Elég szomorú ,hogy mindketten beleköttök egy 17 éves lányba aki a kérdéséből látszólag igen értelmes szinten van kutyatartás szempontjából ti meg a békasegge alatt...való világ?Az ,hogy belekötnek egy szóba?Hát be is b*szna...Érthetően leírta ,hogy nem gyerekekkel teli övezetben volt hanem két ház közötti füves részen vagy már ott se sétáltassa a kutyáját??A leírtakból igenis a szülő a hülye ,hogy odaengedte a gyereket majd aztán rinyált én a helyedbe kedves kérdező felrúgta volna az anyát is és a kis gyereket is ,mert elegem van az ilyen hisztériákból nekem is!Az önkormányzat jó ötlet sok sikert hozzá!Az előző két primitív állattal meg ne is törődj :)
2011. szept. 26. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:11

Én vagyok az utolsó, és nem szapulom a gyereket! Mint látod nem akadtam ki a kölyök szóra sem, csak az utolsó két hozzászólására reagáltam. Nem én írtam az elején sem. Egyébként komolyan gondlom, hogy ugyan ebben a stílusban menne be a helyi jegyzőhöz akkor kiküldenék. Nem bántom, csak mint látod - a kérdésen kívül - megjegyeztem.

2011. szept. 26. 17:24
 13/14 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem az előtte lévő "kedves" szülőt másképp nem is lehet lereagálni megérdemelte... amíg nem kötözködött vele amaz addig ő se volt semmilyen formában agresszív és mit kell piszkálni egy kölyök miatt ,hogy intelligens vagy sem? Igenis az ugyanis a használható válaszokat megköszönte...Istenem de gyerekes az a szülő aki a kölyök szón kiakad...
2011. szept. 26. 22:11
 14/14 anonim válasza:

az önkormányzat talán foglalkozik vele

részben egyetértek a kérdezővel

nálunk is van kutyafuttató és a gyerekek direkt oda jönnek ingerelni a kutyákat, vagy bejönnek a futtatóba és ott játszanak, 20 méterre ott a játszótér..... szóval ennyit erről :)

2012. jan. 8. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!