Fül felvágatást és farokcsonkítást hol lehetne csináltatni?
Figyelt kérdés
Tudom, illegális, de némelyik kutyának muszáj, mert amúgy csúnya. Hol és mennyiért csinálják meg? Esetleg az állatorvos?2011. szept. 25. 11:49
11/16 anonim válasza:
biztos sokan vannak, akik elvégzik, mert sajnos rengeteg ilyen kutyát látni. én is ellene vagyok, mert a kutya nem egy játékszer, vagy státusszimbólum, amit az ember kedvére alakíthat.
12/16 anonim válasza:
nem illegális.
tessék tájékozódni.
13/16 anonim válasza:
Farkat legkésőbb 4 napos korig vágunk. Fület max. 3 hónapos korig. A bűzmirigyet miért kell eltávolitani?
14/16 A kérdező kommentje:
Mert amúgy nagyon büdös a kutya nem? Főleg télire kell, amikor benn lesz a házba.
2011. szept. 25. 16:47
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Egy egészséges kutya, amelyik jól van táplálva, nem büdös. Ugy kell az étrendjét összeállitani, hogy legyen benn csont is, amitől a széklet keményebb lesz, és ezáltal nagyon szépen rendben tartja a bűzmirigyet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!