Mi a véleményetek a Titó névről?
Figyelt kérdés
A kutyus aki kapni fogja németjuhász és kan :)2011. szept. 23. 10:32
1/13 anonim válasza:
én egy kis csivavának vagy egy pincsinek adnám maximum. De a Te kutyád, és úgy nevezed el, ahogy Te szeretnéd, hisz ez a lényeg. :) (amúgy a név aranyos, de én nem tudom egy németjuhászhoz párosítani)
2/13 anonim válasza:
A filmekben Titónak mindíg egy béna lúzert hívnak, akinek nincs felesége, munkája és túlsúlyos...stb. :D Nekem biztos ez ugrana be először, de ha sokat hallanám, megszoknám, hogy így hívnak egy kutyát. Amúgy nekem nem tetszik.
3/13 A kérdező kommentje:
Titónak hívták az Oz-ban a csajszinak a kiskutyáját, ha jól emlékszem. :D
Amúgy németjuhásznak milyen nevet képzelnétek el?:)
2011. szept. 23. 10:39
4/13 anonim válasza:
Titó 35 éven keresztül vezette Jugoszláviát, és nem volt egy lúzer alkat :).
5/13 anonim válasza:
első voltam. németjuhásznak valami tiszteletteljes nevet adnék. ha én kapnék most egyet, akkor az alábbiak közül választanék:
Fülöp, Fahéj, Frank, Herceg, Lucifer, Jim, Gibson
6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a neveket, de ezek közül egyik sem tetszik..
Meg nem szeretenék neki annyira szokványos nevet adni mint pl a Cézár Rex és társai..
És még mi a véleményetek a Berni és a Roy nevekről?:)
2011. szept. 23. 11:01
7/13 anonim válasza:
Idézem a válaszom: "A filmekben Titónak....". Nem valóságban Jugoszláviában, hanem filmekben. :-) FILMEKBEN. :-)
8/13 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem a Roy jobban tetszik, mint a Titó.
9/13 anonim válasza:
Az Ózban nem Totó volt véletlenül a kutya neve?
Tito a "láncos kutya".
10/13 anonim válasza:
Nekem a csivavámat hívják így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!