Mi a kedvenc kutyafajtátok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 13:47
31/44 anonim válasza:
Bocsanatot kerek , hogy felkaptam a vizet amiert lepontoztak es koszonom a kerdezonek , hogy mellem allt :) nekem azert a kedvencem a bullterrier mert masoknak nem tetszik , es mindenki eliteli es csunyanak tartja holott nem is tudja , hogy milyen ...kinezete ellenere szerintem a vilag legaranyosabb es leghulyebb kutyaja :D s azoktol kerdem akik ugyesen lepontoztak! jobb lett volna ha hazudok es azt irom pl, hogy palotapincsi??? he
32/44 anonim válasza:
Kössz hogy engem is lepontoztatok.Amugy hidegen hagy.
34/44 anonim válasza:
Japán Akita!Imádom őket,nekem is van egy kan.Nagyon nehéz természetűek,sok türelem kell hozzájuk.Egy gazdásak,senki nem tudja őket elcsábítani,mert tartózkodó,bizalmatlan típus.Keveset ugat,csak akkor,ha oka van rá,és hát igazi egyéniségek!
35/44 anonim válasza:
legleg:USZKÁR közepes:mudi skót juhász magyar vizsla yorki keverékek holland juhász belga juhász labrador sheltie
36/44 anonim válasza:
magyar rövidszőrű vizsla németjuhász és kuvasz
38/44 anonim válasza:
Az, amelyik barátkozni akar velem, és megengedi, hogy barátkozzak vele, ha megtetszik nekem. Vannak azért megjelenési "feltételeim" is. Jó-jó, a zsebkutyák elmennek, de azért az, amelyik nekem tetszik legyen legalább egy vizsla nagyságú, és náhány példa ebbből a méretből: Magyar Vizsla (engem az sem zavar, ha kicsit nyáladzik), hűséges, értelmes, és formás; Német Juhász, Ír Szetter, Angol Szetter - a kecses mozgásukkal, Ír terrier - a bohóságával, Skót Juhász - azzal a gyönyörű "sáljával", kicsit nagyobbra is nő, de gyönyörű - és rendkívül intelligens - a Berni Pásztor, sokkal nagyobbra nőnek, de imádni valók: Új Funlandi, Bernáthegyi.
39/44 anonim válasza:
A csau csau :) egyszerűen tündéri, nekem is van egy, imádom :D okos és ragaszkodó, viszont nem éppen családi kutya, elég tartózkodó az idegenekkel szemben de amúgy imádnivaló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!