Kölyök kutya tenyésztőtől, de mégis törzskönyv nélkül? Hogy van ez?
a 09.04 esnek írom: végre valaki van itt aki ét is hozzá a többi hozzászólón kívül!!!!
egyébként a 17.02 es hozzászóló vagyok.
Nem a felnőtt kutyáknakm nincs törzskönyve mert nekik van kb 1-2 kutyánknak nem volt törzskönyve eddig akik a mieink voltak, azok közül!!! a kiskutyákra nem kérjük meg a törzskönyvet mert nem mindenkinek kell!!!
"Nem a felnőtt kutyáknakm nincs törzskönyve mert nekik van kb 1-2 kutyánknak nem volt törzskönyve eddig akik a mieink voltak, azok közül!!! a kiskutyákra nem kérjük meg a törzskönyvet mert nem mindenkinek kell!!!"
Kicsit érthetetlenül írsz és zavarosan fogalmazol. 8 általános megvan?
Képzeld megvan! De ha nem éretted akkor leírom még egyszer.
A nagykutyáink közül szinte mindnek volt törzskönyve. A ksikutyáknakk nem szoktunk mostanában törzskönyvet kérni! Remélem mostmár megérted.!!
Kedves 4500-as!
Megpróbálom egy egyszerű példával érhetővé tenni miért kerül többe a származási lap mint 4500 ft.
A budapesti tőzsde,2009 május,1 tonna búza 48.100 ft(1 tonna=1000 kg) vagyis 1 kg búza 48 ft.
1 kg "valamire való" kenyér 250 ft-nál kezdődik.
Miért van ez?Ha erre a kérdésre tudod a választ,akkor remélem világos az is,hogy vannak járulékos költségek amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Mielőtt kötekedésnek vennéd(ezt te írtad),mert én írtam előtted azt a hosszú választ ist.
I the devil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!