Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Másfél éves, teljesen szobatis...

Másfél éves, teljesen szobatiszta kutya, egyszer, ok nélkül bepisilt. Miért?

Figyelt kérdés
4 hónapos korától teljesen szobatiszta volt. Reggel 7kor, délután 4kor és este 11kor szokott pisilni. A multkor sétálni voltunk és 7 körül pisilt egyet. Mikor hazaértünk 9kor, megálltunk a szokásos helyén, ahol szokott pisilni, de nem akart, húzott fel. Gondoltam, természetes, hogy nem kell neki, majd lehozom később. Rá egy félórára rápisilt az ágyra! Nem értem, miért csinálhatta, sosem pisilt be, még akkor se, ha ráhúztam valami miatt a pisiltetési idejére, simán kibírta. Most meg nem is volt ott az ideje és bepisilt. Azóta nem fordult elő, szóval nem hiszem, hogy felfázott vagy ilyesmi. Mi oka lehetett?
2011. szept. 21. 10:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mindig az ágyamban alszik és sose pisilt még rá, se előtte, se utána, jól viselkedik, szót fogad, nem agressziv soha, egyedül lehet hagyni, csendben van, nem szed szét semmit, akkor miről beszélünk? Egy domináns kutya nem ilyen. Ez a dolog kb 1 hónapja volt, azóta semmi. Azért nem hinném, hogy erről van szó. Ha folyamatosan megjelölgetné az ágyam és dominánsan viselkedne, akkor mondjuk. Arra gondoltam, hogy nagyon sokat ivott mikor hazaértünk, aztán elaludt, mert nagyon elfáradt( 5 órát rohangált) és lehet álmában pisilt be....Elég furcsa, de másra nem tudok gondolni. Az ágy amúgy az ő fekvőhelye is és köztudott, hogy a kutyák nem pisilnek oda, ahol alszanak.
2011. szept. 22. 08:55
 12/12 Akiteki ***** válasza:

Így már mindjárt jobban érteni, hogy részletesen leírtad.

Ha álmában bepisilt, akkor valami gond lehet. Esetleg valami hugyúti fertőzés miatt nem tudta visszatartani. Ha többször nem fordul elő, akkor csak azt álmodta, hogy egy fa van a közelben.:))) Ha máskor is, akkor én elvinném orvoshoz.

Teljesen igazad van, hogy nem pisilnek oda ahol alszanak, még a kölykök sem.

2011. szept. 26. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!