Labradorra fojtónyakörv?
a labim sétánál eléggé húz... megoldás lenne a fojtónyakörv?
( forgolódósmódszert is próbáltam) ja a kutya 5 éves 45 kgos kan
köszönöm :)
válaszokat még várom :)
Igen, simán.
De ne hagyd, hogy húzza, nagyon a füle tövéhet kell rakni, érdemes megnézned egy videót, vagy leírást a nyakörv használatáró, ha nem vagy tisztában vele, igazából annyi a lényeg, hogy ha húz, akkor egy erőteljes, de leginkább határozott oldalra rántással korrigáld. Nyugi, nem fogod megfojtani, ha húzna, állj meg, utána ültesd magad mellé, és kis rántással indujatok el. Szerintem menni fog, a labik nagyon tanulékonyak:)
Felrakod a nyaka tetejére. Úgy képzeld elmintha neked is feltennék az állkapcsod alá.
ha nem húzod akkor laza. Ha húz a kutya akkor rántassz egyet rajta. Ha továbbra is húz, akkor megálltok. leül. Utána megy tovább. A labi nem hülye.Pillanatok alatt megtanulja
persze, ismerőstől kérd el, ha van, kényelmesen illeszkedjen a fejére, ne kelljen igazgatni, rángatni, mert nekem volt úgy, hogy nem jött le a fojtó a kutyámról, végül lejött, de zegénynek megnyomtam a légcsövét, és ekezdett nagyon csúnyán köhögni:(
úgyhogy a nyakörvétől úgy 15-20 centiméterrel hosszabb kéne rá.
Videót sajna nem találtam, pedig teljesen azt hittem, hogy van :S A lényeg, hogy a karikás része a kutya nyakának jobb oldalára essen, mert ugye bal láb mellett jön a kutya, bal kézben fogod, és egy idő után ki fogod érezni, mennyit kell rántani, stb. Sok sikert!
köszönöm a segítséget :) akkor inkább nagyobbat veszek rá:)
azt hiszem, a hét folyamán ellátogatok az állatboltba.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!