Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fél a kutyám mit tegyek?

Fél a kutyám mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja van csivavám most 4hónapos. Eleinte azt vettem észre h mindenkitől fél senkit nem fogad el csak engem. A páromat sem fogadja el az elmúlt hetekben is mikor milyen kedve volt van amikor megy utánna és csóválja a farkát és van amikor retteg. Nem értem hiába simogatja játszik vele szószerint menekül a kutya. Mostmár oda jutottunk h ha közeledik felé maga alá pisil, ma már össze is fosta magát. Együtt élünk lett volna idelye megszokni, de semmi. Nem bántotta. Nemtudom mit csináljak arról nem is beszélve h nemtudom szoba tisztaságra sem nevelni. Tudja h nem szabad a szőnyegre és mégis oda megy a dolgát végezni. Mit Tegyek?
2011. szept. 19. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Talán idővel az is segítene ha egy darabig a párod etetné. Szerintem a ti kapcsolatotokon nem rontana, de az övéket erősítené. És lehet hogy nem ártana elvinni kutyaterapeutához szegénykét:)
2011. szept. 20. 09:34
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

09:30

én írtam, hogy a szőnyeget szedje fel mivel a kérdésben az is benne van, hogy "Tudja h nem szabad a szőnyegre és mégis oda megy a dolgát végezni" olvass és csak utána kritizáld mások hozzászólását.

2011. szept. 20. 14:36
 13/15 anonim ***** válasza:
a tenyésztő mit javasol? hogyan szocializálta a kutyát és ti hogyan és miként folytattátok a szocializációját?
2011. szept. 20. 15:12
 14/15 anonim ***** válasza:
2011. szept. 20. 15:13
 15/15 anonim válasza:

14.36: én vagyok 09.30.

Te pedig legyél kedves figyelmesen olvasni, hogy észrevedd, semmi kritizálás nem volt a hozzászólásomban, csak meg emrtem kérdezni, mivel erről még nem hallottam...

2011. szept. 21. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!