Anetalia kérdése:
Egy lány kutyának mikor lehetnek kicsinye-i?
Figyelt kérdés
Most lesz kutyám pénteken.
És nem tudom mikor kell ivartalanítani.
Nem akarok tenyésztő lenni.
2011. szept. 19. 16:44
11/14 anonim válasza:
Akiteki! Tényleg én vagyok a barbár állatkínzó,meg az orvos aki beadja a kutyámnak az injekciót. Neked mindenben igazad van, és nem is értem hogy merek állatot tartani. Most kimegyek, és kiöntöm a tápot a szemétbe mert nem szuper prémium, a kutyát meg megkérdezem, hogy hajlandó-e ezek után velem élni. Ha nem akkor majd odaadom egy olyan felelős állattartónak mint te, aki inkább bezárja majd arra a jó pár hétre amikor tüzel, vagy talál olyan orvost, aki altatás nélkül is tud ivartalanítani. Ámen!
12/14 anonim válasza:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:58
Miért nem lehet altatni a kutyádat?
13/14 anonim válasza:
Egy közepes testű keverék, és nem bírná a szíve, vagyis elég rizikós, hogy felébredne-e az altatásból. Ha nem muszáj, akkor nem engedem, hogy műtsék. Már 10 éves. Az első gazdájának nem kellett, úgy került hozzánk. 6 éves kora óta kapja az injekciót. Ha nem kapja meg, akkor még megvan az a pici esély, hogy vemhes lesz és akkor már lehetne okosnak lenni. A doki még nem tapasztalt szövődményt az injekció alkalmazásánál. Jó időben jó mennyiséget kap, a méhgyulladás lehetősége pedig sajnos akkor is fennáll, ha nem kap hormont. Nem a legjobb megoldás, de megoldás.
14/14 anonim válasza:
10 év egy nagyobb testű kutyánál nem rossz kor, így megértelek, hogy nem vállalod a műtétet. De azt nem tudjátok megoldani, hogy amikor tüzel, abban a 8-10 kritikus napban ne legyen kutyák között? Inkább az óvatosság, mint a hormoninjekció. A hormon sajnos megnöveli a daganatos betegségek lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!