Össze szoktad szedni a sz@rt a kutyád után, ha sétáltok? Őszinte válaszokat!
Természetesen nem az erdőre mezőre gondoltam,hanem lakott területre! Gondolom hogy vannak rendes emberek.
Van egy kislányom és rendszeresen sétálunk a parkban ahol van egy játszótér. Nem igazán kutyásoknak van a hely,mégis mindig tele van kutyasz@rral. Nagyon unom már hogy a gyerek állandóan belelép,és állandóan lesni kell mit szed fel a földről. Párszor már megkértem a kedves gazdikat,hogy legyenek szívesek összeszedni a piszkot,ilyenkor én vagyok a bunkó. Én sem hajingálom szét a gyerek sz@ros pelenkáját az úton! Nem a kutyákkal van a gond hanem a gazdájukkal! Nekünk is van kutyánk.
Őszintén...nem mindig és mindenhol.
Kertvárosban, lakótelepen, parkban, belvárosban, rendezvényeken 99 %-ban szedem. Ha nagyon híg, akkor is a legnagyobb részét felmarkolom. Ha már az utolsó adag jön ki az ebből, ami nagyon kicsi, és azt is bekaparja földdel, azt otthagyom. Ha bokrok közepébe csinálja, azt sem bányászom ki értelemszerűen :D De ahol bárki is beleléphet, ott MINDIG felszedem.
Duna-parton a bozótosba, nádasba tett végterméket sem szedem össze.
Járdára SOHA nem csinál...talán szégyenlős a drága :D
Az lemaradt, hogy a két véglet a legidegesítőbb...a legkisebb kutyák, és a nagytestűek. A kiskutyás gazdik gondolom úgy vélik, hogy ó, az a pici elfér a földön...ja, csak ha megyek át a parkon, akkor nem lehet észrevenni, és ha belelépek, eldurran az agyam.
A nagytestűeké pedig igencsak feltűnő :D és eszméletlenül undorító, mikor fél kg végtermék van a kertvárosban az utcasarkon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!